Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.64
  • EURO
    35.29
  • ALTIN
    2503.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    61829.6$

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE TERÖRLE MÜCADELE

25 Ağustos 2015, Salı 00:00

Sevil Toplum Kuruluşu dediğimiz, sendika, cemiyet, dernek, vakıflar, çeşitli kurum ve kuruluşlar…

Aslında ben bunlara MENFAAT kurumları diyorum. Bu STK’ların başındakiler, kendi menfaatleri için her şeyi yaparlar. Bu STK’lar, ya bir partinin, cemaatin, tarikatın, vakfın, ideolojinin, kişinin, gurubun arkasına takılmış, siyaset yapmaktadırlar. Bu STK’ların başındakiler vekil olarak görebilirsiniz.

STK’larda görev almanın cukkası iyidir.

Filistin’de İsrail’in yaptığı bir olaya büyük tepki verir, bir kısım STK’lar gazete ilanları ile, yürüyüş ve gösterilerle İsrail’i protesto ederler. Hatta Mavi Marmara gibi gemilerle mücadele eder haklı mücadelelerinde ŞEHİT düşerler. Bir kısım STK’lar da Berkin ELVAN’ın ölümünü protesto ederler, gösteriler, yürüyüşler yaparlar. Yakarlar, yıkarlar, polise saldırırlar. Avukat postundakiler bu tür olaylara topluca katılıp konuya dikkat çekerler. Ha şunu da söyleyeyim tek tek saymadık Avukatların temsil edildiği BARO’larda bir STK’dır.

İşin en üzücü yanı demokratik bir kurum görüntüsü veren STK’lar Türk askerinin, Türk Polisinin, Türk vatandaşının şehit edilmesinde kıllarını kıpırdatmazlar. Bazılarının başkanları, medyaya açıklama yaparak Terörü Lanetlerler. Bu arada kendilerinin reklamını yapmaktan geri kalmazlar… Bir kısım STK’lar şehitler karşısında bırakın üzüntü duymayı gizlice sevinecek kadar vicdansızdırlar.

Filistin davasında, Gezi olaylarında yurdun her tarafında gösteriler yürüyüşler yapan STK’lar konu VATAN ve MİLLET olunca nerelerdesiniz?

Cumhuriyet Mitinglerinde orduyu göreve çağıran ilkel zihniyet neredesiniz? Başörtüsü için, haklı olarak gösteriler yapan dini görüntülü zihniyet, nerelerdesiniz?

Ellerinde Türk BAYRAĞI ile milyonları sokağa döküp, ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ sloganlarını attırmak, halkımızı kenetlemek size zor mu geliyor? Yoksa bu işler primi yapmıyor?

Otobüslerle, Diyarbakır’a Mardin’e Hakkari’ye, Şırnak’a yüzbinleri toplayıp, oradaki terörden muzdarip Türk kökenli vatandaşlarımıza moral vermek size ters mi geliyor? Kobaniye çocuk parkı yapmak için, bilinçli olarak SURUÇ’a getirilip sonrada bombalanan vatandaşlar kadar yüreğiniz yok mu? Hep asker polis mi şehit olacak.

 Vatandaş Bayrağı, Devleti, Milleti için şehit olmayacak mı? Bir yerlerini terör örgütlerine dayayan insan görünümündekiler hiç mi söyleyeceğiniz yok? Terör örgütü için Türk Milletini bu örgüt tükürüğüyle boğar denen şahsi yerinde tükürüğünüzle ve Türklüğünüzle boğamayacak mısınız?

Hemen belirteyim TÜRK kelimesi, Anayasamızda Türkiye’de yaşayanların ortak adıdır. Bir ırk ifade etmez. Yani; Türk, Kürt, Çerkez, Çeçen, Boşnak, Pomak v.b. yani Türkiye’de yaşayan 26-42 etnik kökenin ortak adıdır TÜRK… Nasıl bir Amerikalı, derisi bile farklı iken, beyaz, zenci, kızıldereli iken ortak adları Amerikan ise bizimde ülkemizde yaşayan tüm insanların ortak adıdır TÜRK…

Terörün her gün can aldığı, her gün şehitlerimizin geldiği ülkemde, ülkeyi bayraklarla donatıp KIRMIZI-BEYAZ’a boyamak STK olarak size zor mu geliyor? Ağızlarından BARIŞ ve DEMOKRASİ’yi eksik etmeyen ama elleriyle tetiğe bastırıp ülkeyi kan gölüne çevirenlerle STK olarak sizin hiç mücadeleniz olmayacak mı? Terör örgütlerinin hamisi olarak, gazete televizyon, köşe yazarı olarak terörle destek verenlerle hiç mücadeleniz olmayacak mı? Bu ülke için sadece Asker ve Polis mi mücadele edecek. Yazıklar olsun size…

Ha seçimler yaklaşıyor sevgili STK’lar. STK’ların başında olanlar, sizin için vekil olma şansı doğuyor. Ha gayret birilerine yanaşın, size belki çikolata verirler.

Ülkemde Sivil Toplum Kuruluşu olarak görev yapanları, göreve çağırıyorum. Kimin Bayrak, Devlet ve Milletten yana olduğunu göstermenizin zamanı geldi. Çürük elmaları, ihanet guruplarını ortaya çıkarmakta sizin göreviniz. Geçici bir süre, klimalı odalarınızı, deri koltuklarınızı bırakıp ülkenin terörle mücadelesinde yer alın. Haydi! Türk Halkı sizden mücadele bekliyor.  Muhtaç olduğunuz kudretin nerede olduğunu söylememize gerek var mı?...

Esen kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.