Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2436.1
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64627.25$

RÜZGAR EKEN NE BİÇER?

17 Kasım 2015, Salı 00:00

Fransa’daki terör eylemi…

 

13 Kasım 2015 akşamı Fransa’nın başkenti PARİS’te 7 yerde patlama ve terör eylemi gerçekleşti. İlk anda 129 ölü, 99’u ağır olmak üzere 352 yaralı var…

Şimdi gelin 1970’li yıllardan bu tafra Fransa’nın teröre verdiği desteği irdeleyelim. Tabi bu irdeleme Türkiye açısındandır.

Fransa Ermeni terör örgütü ASALA’nın 70’li yıllarda bu örgütün kuruluşunu ve eylemlerine destek verdiğini hepimiz biliyoruz. Yaş itibariyle bizim gibi 60’ı devirenler ASALA’nın yaptığı eylemleri iyi bilir. Ermeni terör örgütü ASALA sadece Fransa’da değil diğer Avrupa Ülkelerinde de büyük elçilerimizi, elçilerimizi, ateşelerimizi şehit ettiler. Ermeni kökenli Fransız vatandaşları ve Fransız halkı bu terör eylemlerine sessiz kaldı. Hatta Charles Aznavour gibi meşhur sanatçıları bile bu terörizmi destekledi. Paris’in Orly havaalanında, Türki uçağına binecek Türk vatandaşlar için ASALA bombalı bir eylem gerçekleştirdi. Bomba Fransız vatandaşlarını öldürdüğü için Fransız kamuoyundan büyük tepki çekti. ASALA örgütünün deşifre olan teröristlerini, Türkiye şöyle veya böyle etkisiz hale getirmeye başlardı. Beyrut’ta ASALA’nın beyin takımı yok edildi…

Bu noktada ASALA 1984 yılında kendini feshedip elindeki silahları özellikle Türkiye’de eylem yapacak olan PKK’ya devretti. Yani PKK aslında ASALA’nın bir uzantısıdır.

1984’den sonra Fransa devlet olarak PKK’ya her türlü yardımı yaptı. Özelliklede o devirdeki Fransız Cumhurbaşkanı ve eşi Bay-Bayan Mitterand’ın PKK’yı desteklediğini unutmak mümkün değildir. Böl-parçala-yönet sistemine alışık Avrupa ve Fransa PKK’ya desteklerini inanılmaz şekilde sürdürdüler. Bu destek; silah, mühimmat, para ve tıbbi hizmetlerde gerçekleşti. Düşünebiliyor musunuz? Yüzlerce gazimizin bacağını kaybetmesine sebep olan topuk mayınları İtalya’dan, yaralı PKK’lıları tedavi için bütün tıbbi malzemeler Almanya’dan geliyordu.

PKK’nın silah fabrikası olmadığına göre bunca patlayıcı silah ve özellikle zırhı delebilen roketatarları PKK’nın eline kim verdi? Bütün bu Avrupa birliği ülkelerine ilave olarak Rusya ve İran’da PKK’ya destek vermeye silah vermeye başladı.

Türkiye olarak biz on binlerce vatandaşımızı, askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, mühendisimizi şehit verdik vermeye devam ediyoruz.

TESADÜFE BAKIN…

Fransa’daki terör eylemlerinden bir gün önce internete ve TRT’nin teletexine düşen haberi okuyorum. Türkiye’nin kırmızı bültenle aradığı PKK’lı terörist Zübeyir AYDAR, Fransa Meclisinde konuşma yapıyor. DAEŞ’le mücadelede PKK’lı Zübeyir AYDAR’dan Fransa bilgi alıyordu.(!) Türkiye bu teröristin yerini ihbar edene 4 milyon ödül koymuştu. Fransa’da bu teröristin Türkiye tarafından KIRMIZI bültenle arandığını biliyordu. Fransa’nın terör katliamına uğramadan bir gün önce teröre verdiği desteğin en güzel örneği gibiydi. Sakın bu terör eylemine sevindiğimizi düşünmeyin. Her kim olursa olsun terör eylemine kurban gitmesine tepkisiz kalamayız. Bazıları gibi kanımız bu kadar asla bozuk olamaz. Ama şunun rahatlıkla söyleyebilirim Fransa terör konusunda RÜZGAR ekmiştir. Tabi ki ne biçeceğini de bilmelidir.

BİZİM MUHALEFETE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR…

Terör örgütlerinin ve teröristlerin ne olduğunu bilemeyen veya bilmek istemeyen muhalefet partilerine sahibiz. Tabi sözüm CHP ve MHP’ye. HDP bu işi çok iyi bilir. Çünkü kendileri terörün içinde ve teröre destek verenlerdendir.

Ankara Garındaki patlamanın ardından Sayın KILIÇDAROĞLU’nun hükümeti ve AK Partiyi suçlayan ‘Sizin istihbaratınız yok mu?’ söylemlerini duymuştuk. Aslında bu bir oy devşirme hareketiydi. Sayın KILIÇDAROĞLU’nun açıklamasına benzer bir açıklamayı da Sayın BAHÇELİ yapıyordu. Her halde terör örgütleri nerede eylem yapacaklarını, nereye bomba koyacaklarını istihbarat birimlerine bildirecekler veya istihbarat birimleri bu eylemlerden haberdar olmalıydılar. 11 Eylül’de ABD, 13 Kasım’da Fransa’daki eylemlerde de bizim muhalefet; ‘İstihbarat zafiyeti var’ diyebilmeliydi… İşte terör konusunda bizim muhalefetin bilgisi ancak bu kadardı…

SEVGİLİ FRANSIZ KARDEŞLERİM SİZ GENE ŞANSLISINIZ

Sizin hükümetleriniz bizimki gibi terörle mücadele etmiyor. Tam tersi teröre destek oluyor. Terör örgütlerine silah satıyor, sosyal destek veriyor. Dolasıyla iyi para kazanıyor. Bu paralarla sizler yani Fransız halkı refah içinde yaşıyorsunuz. Nasıl olsa terör örgütleri ve teröristler yüzlerce, binlerce kilometre uzak. Bizim hükümetlerimiz de terör örgütleri ve teröristlerle mücadele ediyor. Devletimizin paralarını bu mücadeleye adıyor. Ayrıca biz hemen hemen her gün şehit veriyoruz. Gençlerimizi vatan uğrunda FEDA ediyoruz. Tabi teröristlerden de bunun intikamını her gün onlarca LEŞ alarak gideriyoruz.

Sizde, Paris’in göbeğinde terör olayları oludu, 129 ölü verdiniz. Bizler de çok üzüldük, yüzlerce de yaralınız var. Bizler din, mezhep, ırk farkı gözetmeksiniz, terörden doğan can kayıplarına çok üzülürüz. Bu yüzden her günümüz üzüntü içinde geçer. Sizler ise sadece Fransızlar öldüğünde üzüldüğünüz için ayda yılda bir bu duyguyu yaşarsınız, diğer zamanlar hep mutlusunuzdur.

Suriye’de bir diktatör Beşar ESED’in halkını katledişini DÜNYA seyretti.

Sizde olaylara ‘Fransız’ kaldınız. Ölümden ve zulümden kaçanlar güvendikleri tek ülke TÜRKİYE’ye sığındılar. Şu anda 2 milyonu aşkın Suriyeli ülkemizde. Ekmeğimizi bu mazlumlarla paylaşıyoruz. Şükür hem Suriyelilerin hem bizim karnımız doyuyor. Ama sizler ülkenize bu ölümden kaçan, hani sizin ülkenizde katliam yapan DAEŞ gibi terör örgütlerinden kaçan insanları, ülkenize almıyorsunuz. Alırsanız da göstermelik 50-100 kişiyi alıyorsunuz. Sizler ekmeğinizi paylaşmadığınız için daha iyi karnınızı doyuruyorsunuzdur. Bizde de sizin gibi düşünen Muhalefet partilerimiz var. Maalesef insanlıktan nasibini sizin gibi almamışlar. ‘Suriyelilerin ülkemizde işi ne?’ diyecek kadar sizlere benziyorlar. Hatta katliam yapan Beşar ESED’e mezhep birliğinden dolayı destek verecek kadar vicdansızdırlar.

Şimdi bu kinayeli dokundurmaları bir tarafa bırakıp biraz da gerçeklerle yüzleşelim..

Sizde terör olayı olunca hükümetiniz sınırları kapattı. Basına sansür koydu. Halkı sokağa çıkmama konusunda uyardı. Bir stadyum içindeki on binlerce seyirciyi saatlerce stadın içinde beklettiler. Bütün bu tedbirlere siz medyanızla, muhalefetinizle halkınızla destek verip hiç eleştirmediniz. Helal olsun size.

Bizde böyle çok olay var. Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, Suruç ve son olarak Ankara… Bizim muhalefet oy devşirmek için hemen olayı hükümete ve devlete yıkarlar, inanılmaz eleştirirler.  Şerefli(!) medyamız hemen olayla ilgili konan sansürlere tepki gösterirler. CNNTürk’de program sunan bir ZÜBÜK Sizdeki sansür olayını anlakta güçlük çekiyormuş.

Bizim teröre destek veren, teröristlere destek veren ve Fransız hükümetlerinden destek gören HDP diye parti görünümlü örgütümüz var. Askerimiz, polisimiz, öğretmenimiz, vatandaşımız katledilince KINA yakarlar.

Sevgili FRANSIZ kardeşlerim. Gelin bizim gibi düşünün. Terörün her çeşidine karşı çıkın. Terör mağdurlarına yardım edin. İnanın Türk milleti gibi ASİL olabilirsiniz… Sağlıcakla kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.