Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9072.35
  • BTC
    69952.79$

ÖLDÜRÜN! NASIL OLSA ÖLMEYECEKSİNİZ!...

31 Temmuz 2015, Cuma 00:00

İdam cezasının ülkemden kaldırılması, kaldırılmadan önce de uygulanması teröristlere verilecek en güzel ödüldür.

1984’den beri terörle boğuşan benim ülkemde bir tek terörist idam edilmemiştir. Size garip gelmiyor mu? Bana çok garip geliyor.

Malumunuz idam cezaları TBMM’de onaylandıktan sonra, yürürlüğe konuyor.

Turgut Özal döneminde hiçbir idam dosyası Meclis gündemine getirilmemiş, sümenaltı edilmiştir.

Teröre destek veren ülkelerin baskısıyla idam cezası yasalarımızdan 1999 yılı itibariyle kaldırılmış, APO dahil hapisteki tüm teröristler rahat bir nefes almıştır.

Zamanın Adalet Bakanı Oltan Sungurlu, NTV Televizyonunda bir programa katılıyor. İdam cezası kaldırılması hazırlıklarını anlatıp yargıda çok güzel yenilikler yapacaklarını söylüyor. İdam cezasının kaldırılmasından övgüyle söz ediyor. Telefonla NTV’deki bu programa katılıp, Sayın SUNGURLU’ya soruyorum. İdam cezasının kalkması teröre verilen en büyük destek değil mi?  diyorum. Bu soru karşısında sayın Oltan SUNGURLU ağız değiştirip, aslında kendilerinin de idamın kalkmasından yana olmadıklarını, ancak Avrupa Birliği ülkeleri normlarından falan bahsediyor. Hani biz AB’ye gireceğiz ya 1963 yılından beri bekliyoruz ya… Adamlar bize bir sus payı olarak AB’ye girmede n 1996 yılında Gümrük Birliği’ne alıyorlar. AB’ye girmeden, Gümrük Birliği’ne giren tek ülkeyiz. Terörle mücadelemizle AB destek yerine köstek olmuş, ve teröre destek vermiştir.

Konu İDAM dı. Bakınız ABD’de idam cezası var.

Takır takır uyguluyorlar.  Onlar demokratik ve hukuk devleti değil mi? Adamlar kamu düzenini, vatandaşı koruma adına mikropları yok ediyorlar.

Benim ülkemde İDAM gündeme gelince, tuzu kuru elit burjuva ayaklanıyor. Medyanın köşelerini de tutmuş bu odaklar hemen İDAM çözüm değil diye basıyorlar yaygarayı…

Diyelim 10 güvenlik görevlimizi şehit eden teröristi, sağa sola bomba koyup onca insanımızı teröristi yakaladınız. Ne olacak şimdi? Efendim uzun bir yargı süreci başlayacak. Katil teröristler kaç kişinin beynini yıkayıp zehirleyecekler. Devlet masraf edip b ir sürü güvenlik tedbiri alıp kaç kez adliyeye getirecek. Terörist abuk-subuk ifade verecek. Duruşmalarda kahraman edasıyla bulunacak. Adliye dışında teröre destek verenler gösteri yapacaklar. Terörist belki de pişmanlık yasasından istifade edecek. Gravat takıp iyi halden yararlanacak. Bu teröristler hapishanedeyken AB’den heyetler gelecek benim ülkemden milletvekilleri bunları ziyaret edecekler hapishanede bir eli yağda bir eli balda TV seyredecekler.

Hatta Diyarbakır’da olduğu gibi terörist elebaşlarından biri hastaneye tedavi için getirilince firar edecekler… O şansları da var. Ne diyelim bilmiyorum ki. Adamlar öldürüyorlar, eğer çatışmada öldürülmezlerse, nasıl olsa ölmeyecekler. İşte devletin teröriste sunduğu en iyi güzellik bu.

39 ilde 1302 kişi son yapılan operasyonlarla gözaltına alınmış. Bunlar IŞİD, PKK ve DHKP-C terör örgütlerinin elemanları.  Gözaltı süresi o kadar kısa ki bir iki gün içinde delil toplayacağınız için çoğu serbest kalacak. Ve bir ileride bir bombacıdan bahsederken Temmuz 2015 yılında yapılan operasyonda gözaltına alınıp serbest bırakılmıştır diyeceğiz. Yani devlet bunları serbest bırakacak sonra bekleyecek. Katliam yapsınlar diye…

Bir diğer konu üniversiteler. Daha önce de söyledim. Bütün terör örgütleri üniversitelerde kurulmuş diye üniversitelerin yeniden yapılanması gerçekleştirilip terör odağı olmalarına son verilmeli. Teröre destek verenlerin okuma hakları ellerinden alınmalı, zira bunlar okudukça cahilleşip teröristleşiyorlar.

Devletin teröre destek gibi  gelen uygulamalarından biri de, öldürülen teröristlerin ailelerine teslim edilmesi ve bunlar için tören düzenlenmesine müsaade edilmesi. İşte bu noktada terör örgütleri aileleri dışlayıp cenazeyi örgüt propagandasına ve devlet düşmanlığına dönüştürüyorlar.

Ey benim devletim! Bu teröristin ölüsünü ya  dağda bırak, ya da olay şehirde ise teröristler mezarlığına göm işini bitir.

Devlet eliyle terörist cenazeleri üzerinden, terör örgütü reklamı yaptırmaya müsaade etme…

Yumuşak yasalarla uygulanmayan yasalarla terör önlenmez. Yasa dışı gösteri yapanların aralarında çok tetikçi vardır olacaktır. Taş atan çocuklara gösterilen müsamaha yüzünden bugün o çocuklar devletine kurşun atıyor…

Ey devletim yapmayın etmeyin. Şu yasalara bir göz atın. Gerekirse terör bitene k adar idamı getirin. Gerekirse halk oylaması yapın. Terörle ilgili gözaltı süresini uzatın 45 olsun ne çıkar…

Şimdi gelelim teröre OY verenlere. Sırf Tayyip ERDOĞAN’a Ak Parti’ye kızıp uç partilere oy verenler. Gördünüz manzarayı! Askerin, polisin katillerine oylarınızla destek olmuş gibisiniz.Polisimi, askerimi öldüren teröristlerle aynı partiye oy verenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. (Tabii vicdanları varsa)

Esen kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.