Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2436.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64765.06$

MOLOTOF KAFALILAR !!!

28 Ekim 2014, Salı 08:45

Benim ülkemi yakanlar, yıkanlar insanları birbirine kırdıranlar insanları öldürenler, bu sivrisineklere o emri veren bataklık patronları ve bu katliamı seyredenlere sesleniyorum.

Kafanızın içinde ne olduğu iyice anlaşıldı. Bütün bu vahşetleri ölümleri gerçekleştiren bir terör örgütü düşünün (PKK).

Sivrisinek misali teröristleri kullanan vahşetin emrini veren terör örgütünün siyasi uzantısı bir parti düşünün (HDP). Bütün bunları yani PKK ve HDP nin yaptığını seyreden, yakıp yıkılmayı, ölümlere gıkını çıkarmayan, hatta Genel Başkan Yardımcısı vasıtasıyla milleti sokağa çağıran bir Anamuhalefet düşünün (CHP)...

Ülkücü gençleri evlerinde olmaları konusunda uyaran memleket sahip çıkmaları konusunda hiçbir şey söyleyemeyen, ülkem yanınca ülkücülerin evlerinde seyredeceğini onlara bir şey olmayacağını zanneden, güzel konuşma, antika otomobil meraklısı parti başkanı olan (MHP).

Ülkem yanıp tutuşurken okyanus ötesinden su yerine benzin gönderen, ülkemdeki uzantılarıyla ülkemi kaosa sürüklemeye çalışan bir dini yapı düşünün. (PARALEL YAPI) Kalemleriyle teröre, kana katliama, vahşete destek veren devlet düşmanı kadrolarıyla adeta devleti yıkmaya çalışan, kendilerini siyasi iktidarla uğraştığını zanneden zavallı kurumlar.(HER TÜRLÜ MEDYA)

İşte ülkemin durumu...

Size kaostan yakıp yıkmadan medet uman zihniyetleri saydım.

Artık PKK ve onun uzantısı HDP ye diyecek bir şey yok. Yaktılar, yıktılar, öldürdüler. Yakmaya yıkmaya, ve öldürmeye devam ediyorlar. Ama işe bakın HDP lilerin kendilerinin emir verip öldürttükleri polis ve askerlerimizin sorumluluğunu başkalarına atmak için medyayı ve televizyon programcısı köşe yazarı geçinenleri kullanıyorlar. HDP li şık bir hanım millet vekili Amerikan menşe ili bir Türk kanalında endam eyliyor. Karşısına soru soracak 3 - 5 gazeteci diziliyor. Programı sunan Ahmet HAKAN. Aslında program yaptığını zannediyor. Teröre destek veren bir partinin, teröre talimat veren partinin kendisini sahte aklamalarına yardım ediyor. Hanımefendiye göre onlar öldürmemiş, ölmüşlermiş. Sevsinler sizi. Siyasi iktidar düşmanlığıyla hareket eden ve devletine zarar veren gazeteciler. Şu ülkenin düştüğü duruma bakın.

Kobani bahanesiyle ülkemi yakıp yıkanları, öldürenleri sadece seyredip, İç işleri Bakanın söylediği "Şiddete misliyle cevap veririz Lafına takılıp, devlet şiddet " yapmaz diyen olayların olduğu günde terörist şiddetini kınamayan bir KILIÇDAROĞLU...

Sosyal Medyadan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin TANRIKULU'nun milleti sokağa dökmeye çalışmasına seyirci kalan bir KILIÇDAROĞLU...

Bingöl'de iki polisimizin, Hakkari Yüksekova'da üç askerimizin şehit edilmesine karşı siyasi iktidara yüklenen, terörden oy çıkarmaya çalışan bir KILIÇDAROĞLU.

Teröristler yakıp yıkarken KILIÇDAROĞLU herhalde onlara çiçek atacaktı. Efendim CHP halkı sükunete çağırmış, iktidar ise şiddete. Yalana bakın. Sezgin TANRIKULU milleti sokağa çağırırken " Çelik - Çomak oynamak için mi çağırdı?"

İçim kan ağlıyor. Koskoca Atatürk'ün partisine bakın.HDEP nin arkasına takılmış paralel yapıdan medet uman, acaba paralel yapı buna hangi belgeyi gitirecek diye bekleyen, hiçbirşey üretmeyen mezhepçiliği ve etnik milliyetçiliği körükleyen, muhalefet yapmaktan uzak bir CHP.

Efendim siyasi iktidarda hırsızlar var. Doğrudur olabilir. Bunlar Türk adaletinden kıvırıp kurtarabilirler ama İlahi Adalet onların yakasına mutlaka yapışacaktır. Aynı teraneyle hırsızlık teranesiyle muhafelet yapılmaz. Devlete sahip çıkın. Molotof kokteyli cezalarının artırılmasına, Polisin yetkilerinin artırılmasına neden karşı çıkarsınız? Yakıp, yıkamak, öldürmek ne zaman " özgürlük" oldu?

Güvenlik yasası çıkarken HDP lilerin " İç savaş çıkar" tehditlerine bir kelime söyleyemeyen özgürlüğü bahane edip terörü destekleyen bir CHP...

Artık bu molotof kafalılar, bu millet iyi tanıdı. Sizler de tanınmamak için maske takabilirsiniz. Ama millet sizin maskenizi çabuk düşürür.

İşin garibi adında HALK DEMOKRASİ olanlar ise terörist faaliyetlerle meşgul. Adında HAREKET olanlarda ise hiçbir hareket yok.

Ey KILIÇDAROĞLU bırak gevelemeyi, halkın önüne çık bırak twitleri falan, bırak siyasi iktidarla bu konuda uğraşmayı " Ey PKK bu yaptığınız vahşettir. Ey HDP siz eli kanlı bir partisiniz" hadi yüreğin varsa çık söyle. Bingöl'de iki polisimizin şehit edilmesiyle ilgili HDP Grup Başkan vekili İdris BALÜKEN çıkıp, Kandil'e sordum bu eylemi biz (PKK) yapmamıştır. Çözüm sürecini provoke etmek isteyenler yapmıştır, diye yalan söylemişti. Şimdi üç askerimizi kim arkadan kahpece vurdu. Hadi Kandile sor bakalım?

Hürriyet'de  Fatih ÇEKİRGE HDP li İdris Beyin sözüne güvenilip araştırılması gerekir demişti. Bende sen araştır demiştim. Şimdi merak ediyorum HDP li İdris BALÜKEN ne diyecek, Fatih ÇEKİRGE ne yazacak?

Yazarlar, çizerler, gazeteciler televizyoncular. Terörün ve töröre destek verenlerin karşısına dikilin. Siyasi iktidar düşmanlığı gözümüzü karartmasın. Aksi halde, kaleminiz kameralarınız, ekranlarınız şehit kanıyla dolar. Aklınızı başınıza alın.

Demokrasi içinde olupda yeterli mücadeleyi veremiyen, töröristlere  kuçak açan molotof kafalı siyasiler. Sizinle görüşeceğiz. Nerede mi? SANDIKTA. Sizin molotof kafalarınız sandığı yakamayacak. Aksine Sandık sizi yakacak.

Ülkemi idare edenlere de sesleniyorum.Hakkari Yükseova'da şehit edilen üç yiğidimin kanını yerde bırakan NAMERTTİR.

Esenkalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.