Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2440.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64378.27$

MECLİSİMİZ YÜCELİĞİNİ GÖSTERMEK ZORUNDADIR!!!

01 Ocak 2016, Cuma 09:18

Terörle boğuşuyoruz. İhanet guruplarıyla boğuşuyoruz. Hainlerle boğuşuyoruz. Devletimizin bölünmez bütünlüğüne göz dikenler var. Sağda solda ulu orta konuşuyorlar. İşte bu noktada bunların dilleri kesilmeli ki örnek teşkil etsin. Terörle mücadelede ha bire sivrisineklerle uğraşıyoruz. Artık sıra Ankara’daki baronlara, eşkıyaya, ihanet guruplarına geldi.

Dokunulmazlık zırhına sahip olup, demokrasinin nimetlerini kötüye kullanan vekillerin, vekillikleri bir an önce sonlandırılmalı ve hak ettikleri cezaya mutlaka çarptırılmalıdırlar.

HDP PARTİ DEĞİLDİR…

HDP’nin parti olmadığını PKK terör örgütünün uzantısı ve organizatörü olduğunu herkes biliyor. Parti kapatmayı zorlaştırdıklarını, hatta kaldırdıklarını ifade eden AK Parti iktidarı, bunun ne kadar yanlış olduğunu mutlaka görmelidir. Vatanın bölünmez bütünlüğüne göz diken parti görünümlü bir örgütü hangi demokratik devlet yaşatır.

Diğer bir bakış açısıyla terör örgütleri isimlerinin sonuna PARTİ kelimesini koyarlarsa yaşamaya devam mı edecekler?

BU İŞ YARGIYA BIRAKILAMAZ..

Teröre destek veren milletvekillerinin işi, çok ağır ve bazen de yanlış işleyen yargıya bırakılmamalıdır. Yani dokunulmazlıkların kaldırılıp, bir an önce gereğinin yapılmasını TBMM sağlamalıdır.

HDP’li geçmişi vukuatlarla dolu olan Sebahat TUNCEL’i terör örgütü üyeliğinden ve diğer suçlardan beraat ettiren yargı, terör konusunda bizi tatmin edecek gözükmemektedir.

TBMM ivedi olarak savcıları, dokunulmazlık kaldırılma isteklerini beklememeli, hemen özel oturumla gereğini yapmalıdır. Bütün millet bunu beklemektedir.

KÜRT KARDEŞLERİMİZ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KUCAĞINA BIRAKILAMAZ…

İnanın Ankara’daki vekil görüntülü baronlar dokunulmazlıkları kaldırılıp, tutuklanıp, topyekün yargılanmaya başlasınlar. Buna en çok sevinecek Güney Doğudaki Kürt kardeşlerimizdir. Terör örgütünü yönlendiren bu baronların baskı ve tehditlerinden Kürt kardeşlerimiz bıkıp, yılmıştır.

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki yaşlı bir Kürt vatandaşımız ne diyor? ‘Şimdiye kadar neredeydiniz? Bize 17 yaşındaki teröriste tokat attırana kadar niye beklediniz?’ diye haklı olarak soruyor. Ankara’daki baronların hak ettikleri cezayı almaları bir kısım terörist ve yandaşlarını sokağa dökecektir. İşte onlara da anladığı dilden konuşursa bu devlet, sağduyu sahibi Kürt kardeşlerimizin bayramı olacaktır.

İstanbul’da, Adana’da, Mersin’de, Diyarbakır’da sokağa çıkma yasağını bahane edip, teröristlerin öldürülmesini hazmedemeyen hainlerin sonu da aynı teröristler gibi olmalıdır.

Bunlara çocuk, kadın vs. diye acıyan devlet, acınacak hale gelir.

Beyler! Devletin bölünmez bütünlüğü söz konusu olunca yaşa, başa, cinsiyete bakılmaz. Hain haindir. Hak ettiği cezayı almalıdır. Hiçbir şey benim Polisimin, askerimin canından daha kıymetli değildir. Olaylara iştirak edenler mutlaka ama mutlaka bedel ödemelidir.

DEMOKRASİ BU MUDUR?

Teröre ve teröriste ılımlı yaklaşan bir demokrasi anlayışı olamaz. Adam devlet memuru, belediye işçisi, okullarda öğrenci, sendikacı vs. ve teröre destek veriyor. Bunların ne memurluğu, ne işçiliği, ne öğrenciliği kalmamalıdır.

Benim devletim kırmızı bültenle aradığı eski DEP milletvekiline, bir yandan da vekil maaşı ödemektedir. Bu mudur demokrasi? Teröre destekten öte kendisi bölücülük yapan HDP’ye Parti diye devlet parti yardımı yaparsa o paralar, silah ve mermi olarak devlete ihanet olarak geri döner.

Sınırları çizilmiş bir demokrasi içinde terörle mücadele edemezsiniz. Ya ne yapacaksınız? Terörle mücadele yaptığınız her eylemi, çıkaracağınız her kanunu demokrasiye ilave edeceksiniz.

UYGULAMAYACAĞINIZ ANAYASA’YI YAPMAYIN…

Ak Parti sözcüsü Ömer ÇELİK, mevcut Anayasa’yı DARBİE Anayasası olarak nitelemekte ve yeni bir Anayasa yapılmasını istemektedir. Unutulmamalıdır zaman ve mekan 80’li yıllarda ülkenin durumu göz önüne alınınca bu anayasanın ne denli isabetli olduğunu anlarız. Sayın Ömer ÇELİK siz mevcut Anayasanın ülkenin bölünmez bütünlüğü ile ilgili 14. Maddesini ivedilikle yerine getiriniz. Terörle mücadele de bu anayasa size ne imkanlar sağlamaktadır. Sizin DARBE anayasası dediğiniz Anayasa terörle mücadeleye engel midir? Veya terörün sebebi midir? Yeni bir Anayasa yaptınız diyelim. Uygulamadıktan sonra neye yarar. Hele birde yeni Anayasa öncüsü olarak Cemil ÇİÇEK’i falan görevlendirirseniz, yandık demektir.

YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE BİZE BÖYLE YAZI YAZDIRANLAR…

Evet gönlümüzden geçen yazı 2016 ile ilgili beklentilerimizi içermeli, güzelliklerle dolu olmalıydı. Ancak terör belası bize bu imkanı vermedi. Bizler sıcacık yatağımızda uyurken, rahat rahat yemek yiyip gezerken, polis ve askerimiz soğukta hem de CANINI ortaya koyup mücadele etmekte. Belki de ŞEHİTLİK şerbetini beklemektedir.

Eğer teröristlere ve teröre destek veren bütün unsurlara hak ettiği cezayı kesemezsek, bunca şehidin vebali bizi boğar.

Tekrar söylüyorum TBMM çok acele bu parti görünümündeki terörist unsurlarına gereğini yapmalıdır. Biz yapamayız derseniz çağırın Tansu ÇİLLER’i, çağırın Mehmet AĞAR’ı her türlü bedeli ödeyip onlar yaparlar…

2016’nın terörle mücadele de bayram yılı olacağını ve bütün Kürt kardeşlerimin bu bayramı doyasıya kutlayacağını ve kardeşliğimizi pekiştireceğini düşünüyorum. Güzellik dolu yıllar dileğiyle

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.