Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2437.8
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64366.97$

KURUMLAR, KURULUŞLAR, DERNEKLER, VAKIFLAR, KİŞİLER NERELERDESİNİZ?

05 Şubat 2016, Cuma 08:39

Ülkemin terörle boğuştuğu şu günlerde, teröre karşı en büyük mücadelenin birlikte, toplumsal tepki olduğunu hepimiz biliriz. Buna da çok ihtiyacımız var. PKK sizi tükürüğüyle boğar, denen insan bozmalarına bu sözlerini yedirmemiz gerekmez mi? Mecliste yaralı PKK’lıları, kurtarmak için mücadele veren, Türk askeri, Türk polisi şehit olduğunda kendinin ve anasının bazı yerlerine kına yakanlara diyeceğimiz yok mu?

Ey sendikalar, odalar, borsalar, dernekler, üniversiteler, rektörler, insan kılığında dolaşanlar Allah aşkına nerelerdesiniz? Öğretmenler, öğrenciler neredesiniz? Üzerinize ölü toprağımı serpildi.

Menfaatlerine dokunuldu mu sokağa inen sivil toplum kuruluşları neredesiniz?

Kalemini satan, birbirlerinin egemenliğine girmiş gazeteci bozuntuları nerelerdesiniz?

Televizyonlarda afyon-esrar gibi toplumu uyuşturan diziler çekip, vatan millet bayrakla ilgili bir şey söyleyemeyen, terörün karşısında duramayan, terörden nemalanan televizyoncu bozuntuları nerelerdesiniz?

Atatürk’ün portresini duvardan indirip kaldıran milletvekili bir şey yapamayan sözde ana muhalefet neredesiniz?

Türkiye-İran’la savaşırsa İran’ın yanında yer alırım diyecek kadar ‘ar damarı çatlamış’ ihanet simgelen vekillere bir şey yapmayan-yapamayan sözde ana muhalefet nerdesiniz?

PKK’nın partisi HDP ile Atatürk’ün partisi CHP’yi kol kola getirip ‘BARIŞ’ safsatası ile birleştiren, bunlara bir şey yapamayan sözde ana muhalefet neredesiniz?

Konya’da kadın cinayetlerine karşı sesini yükselten ana muhalefet partisinin kadın kolları kadınların bıçaklanarak öldürülmesine haklı tepki verirken, ‘VATANIN SIRTINDAN BIÇAKLANMASINA’ neden sessiz kaldınız?

Bugünlerde en çok sesi çıkması gereken sözde yavru muhalefet neredesiniz?

Devlet Bahçeli’nin koltuğunun müdafası vatan müdafasının nasıl önüne geçtiğini görmeyecek kadar kör mü oldunuz?

10 krş eksik aldığınız zaman işçileri sokağa döken iş bırakan sendika ağaları vatan yaralıyken nerelerdesiniz?

Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile bir araya gelip örgütlenen, yakıp yıkan, tehdit savuran şebekeler vatan düşmanları karşısında neden bir araya gelemezsiniz?

Berkin Elvan’ı anmak için toplanan, bu milletin ekmeğini yiyen, konu vatan olunca sus pus olan insan bozuntuları nerelerdesiniz?

Rektör seçimlerinde, rektör olabilmek için fert fert dolaşan, akademik kariyerli görüntüsündekiler, öğretim elemanlarınızla, öğrencilerinizle teröre karşı tek vücut olamayacak kadar teröre destek veren aydınlık geçinen karanlık akademisyenlere, üniversiteleri dar getiremeyecek kadar ruhsuzmusunuz?

Rusya’nın İran’ın ülkemize yaptıklarını görmüyormusunuz? İran’ın meşalesini dalgalandıran, konu Filistin, İsrail olunca mangalda kül bırakmayan siyasi parti görüntülüler, İran’ın Türkiye’ye ihanetine sessiz mi kalacaksınız?

Sincan Belediye Başkanına Devlet aleyhine tiyatro oynattırıp, İran büyükelçisini çağırıp seyrettiren zihniyet, papadan dua isteyen İran’ın sözde dini liderine bir şey diyemeyecek kadar Allah korkusu yok mu?

ABD’nin bilinçli olarak İran’a uyguladığı ambargoyu kaldırıp, İran’ın petrol paralarını Müslüman ülkeler dışında Avrupa ülkelerine yatırım imkanları sunmasına hiç tepki vermeyecek misiniz?

PKK’nun üst düzey elemanlarını kandilin İran uzantısı da barındırıp Rusya’nın silahlarını PKK’ya ulaştıran, İran’daki dini bozan dini görüntüdeki mollalara bir şey demeyecekmisiniz? Tarihten beri Türkiye’nin güçlü bir devlet, İslamın simgesi olmasını engellemek için Rusya ile bir olan, Suriye’de katil Beşar Esed’e Şii olduğu için destek verip katliam yapan, İslam’ın en büyük düşmanı İran’a bir tek kelime söyleyemeyecek kadar kanınız da sıkıntımı var?

Terörist cenazesine sahip çıkanlara, katılanlara neden bu ülkeyi dar getirmeyelim!

İşte sizlere sesleniyoruz anladık ki bu ülkede şerefsizler, namussuzlar çok çabuk örgütleniyorlar. Şerefli, haysiyetli vatanseverler ise örgütlenemiyorlar. Örgütlenseler de sesleri, solukları çıkmıyor. Adeta menfaat örgütlenmesi görüntüsü çiziyorlar.

Gelin toplumsal gücümüzü birleştirelim. Sloganımız ‘TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ BOĞALIM’ olsun.

Bütün vilayetlerde VATAN mitingleri yapalım. Öyle bir sesimiz çıksın ki sesimiz yeri göğü inletsin, Avrupa, ABD, Rusya ve İran duysun… Kerhen teröre destek verenler, Türk milletinin gürleyen sesini duyup devletinin yanında yer alsın…

Sesimizin gürlüğü, akademisyenleri teröre değil insanlığa yönlendirsin.

Teröre destek yazıları yazanlar, TV’de çaktırmadan teröre destek programı yapanlar, beyinlerini, kalemlerini değiştirmekle insanlığa yönlendirmek zorunda kalsın…

“TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ BOĞALIM” mitinglerinde milyonları meydanlarda görelim. İstiklal Marşı ile başlayan bu mitingler, gençlik marşıyla son bulsun. SESİMİZİ, YER, GÖK, SU DİNLESİN… SERT ADIMLARLA HERYER İNLESİN, İNLESİN nidalarıyla bitirelim. Kim bu mitingleri organize edip hayata geçirirse  heykelini dikelim. Bırakın menfaatleri bir tarafa..

Gün BİRLİK, Gün DİRLİK, Gün VATAN, Gün MİLLET günüdür…

Bizim için toprağa düşmüş şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize minnet, gece gündüz demeden içimizdeki hainlerle boğuşan kahraman asker ve polisimize DUA ile başarı dileyelim. Esen kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.