Konya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2396.7
  • BIST
    10244.34
  • BTC
    61182.97$

KLİNİĞİMİZDE  TEDAVİ SÜRECİ

16 Kasım 2023, Perşembe 00:01

Kliniğimize başvuran hastaların ilk olarak detaylı bir hastalık öyküsü alınır. Fiziki muayenesi yapılır. Daha sonra Biyorezonans test yöntemleriyle hastalığa sebep olan etkenler tespit edilir.Bu uygulamalar her hastaya ve her hastalığa özeldir

KLİNİĞİMİZDE YAPILAN BİYOREZONANS TESTLERİ
1. Kompriensiv test: Genel tarama testidir ve hastanın genel durumu hakkında bilgi verir. Her hastaya uygulanır.
2.Gıda intolerans testi: En önemli testlerdendir. Hastanın hangi gıdalara allerjisi olduğunu veya intoleransı olduğunu tespit eden testtir.
3. Allerji profil testi: Hastanın neye karsı allerjisi olduğunu belirleyen testtir. Allerjik hastalarda ve deri hastalıklarında çok belirleyicidir.
4. Bağırsak flora testi: Bütün hastalıklarda bağırsak florası hastalığın oluşmasında asıl etkendir. Her hastalıkta değerlendirilen testtir.
​5. Ağır metal testi:Vücuttaki ağır metalleri tespit eden testtir. Ağır metaller, bağırsak florasının bozulmasında  etkendir (toksik etki yapar). Hormon salgılayan glandlarda(bezlerde) birikerek,  bezlerin işlevini bozarak hastalığa sebep oluşturur. Sinir sistemi, beyin, omirilik, periferik sinir sistemi dokularında birikirek hastalık oluşturur. Bu nedenle bu testle vücudumuzda tespit edilen ağır metaller en kısa sürede uzaklaştırılmalıdır
6.Hormon testi: En önemli testlerdendir, hormonlar vücudumuzu idare eden gizli patronlardır. Çoğu hastalıkta azlığı veya çokluğu ile işin içindedir.
 7.Nörotransmitter testi: (Seratonin, histamin, dopamine vs.): Allerjik hastalıklarda(ektopik dermatit, alerji , ürtiker vs), nörolojik hastalıklarda, (parkinson vs.), psikolojik hastalıklarda (şizofren, depresyon, panic atak, anksiyete vs),başağrılarında  (migren vs.) kullanılan bir testdir.
8.Emosyonel test: Bazı hastalıklarda etken olan duygulardır.
9.Toksin  testi: Vücutta herhangi bir yolla bulunan toksinleri bu testle tespit ederiz.  Toksinler daha çok solunum yoluyla alınır. (Kimyasal toksinler, radyoaktivite, elektriksel stress vs.)
10. PH testi: Vücudun pH sını belirleyen testtir, oldukça önemlidir. Vücut normal pH nın dışına çıktığı zaman hastalıklar için zemin oluşur.
​Yukarıdaki testlerle hastalık etken ve etkenleri tespit edilir. Elde edilen veriler neticesinde HER HASTAYA ÖZEL tedavi protokolleri oluşturulur.
Bu testlerin yanı sıra kliniğimizde ayrıca ACUGRAPH CİHAZI  kullanılarak, hastalar Çin tıbbı açısından değerlendirmektedir. Bu cihaz vücudumuzda bulunan meridyenlerde dolaşan enerjideki eksiklik ve fazlalıkları tespit etmekte ve bunların düzeltilmesine yönelik akupunktur reçeteleri vermektedir. Kronik baş ağrılarının tedavisinde çok önemli bir yeri olduğu herkes tarafından bilinen akupunktur yöntemi, diğer yöntemlerle birlikte kliniğimizde başarı ile uygulanmaktadır.
          Sonuçta; Vücut için zararlı olan gıdaların diyetten uzaklaştırılması, vücudun metabolik faliyetlerinin düzeltilmesi ve akupunktur ile vücudun kendi kendini tedavi etme yeteneğinin desteklenmesi ile hastalık tedavi edilmekte ve kesin sonuçlar alınmaktadır. 
MİGREN
  1. Migren ağrılarının oluşmasına sebep olan etkenlerin tespitinden sonra biorezenans tedavi tekniği ile hastaya Detoks yapılır.
  2. Tespit edilen ajan gıdalar ise tespit edilen gıdalar beslenmeden çıkarılır.
  3. Ajan toksik maddeler ise Detoks ve chelasyon yardımı ile vücuttan uzaklaştırırlır.
  4. Ajan vitamin ve mineral eksikliği ise eksiklikler yerine konulur.
  5. Eğer ajan mide bağırsak bozukluğundan(disbiyozis) ise disbiyozis tedavi edilir.
  1. Konstipasyon veya diyare varsa tedavi edilir.
  2. Bağırsak kolontesmizliği(EMR) yapılabilir.
  3. Karaciğer safra yolları temizliği uygulanabilir.
  4. Mide ph sı normal sınırlarına getirilir.
  5. Bağırsak phsı düzenlenir.
  6. Eğer pankreasın ekzoprin işlevi düzenlenir.
  1. Hastanın yeteri kadar su içmesi düzenlenir.
  2. Vücuda herhangi bir zarar vermeden vücun kendi kendini tedavi etme ve restore etme yeteneğini ortaya çıkarmak için çeşitli yöntemler uygulanır. Bunlardan bir tanesi  ve en önemlisi “akapunktur”  tedavisidir.( Organ arasındaki ahengi, işleyişi düzenler)
Not: klinikte  her hasta önce test edilir, hastalık sebepleri tespit edilir ve tedavisi düzenlenir.
--------MİGREN, AKAPUNKTUR  tedavi yöntemi  ile destekleyerek  çok kısa bir zamanda tedavi edilir.
Sağlıklı mutlu günler dilerim.
 
Dr. Recep Çelik 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.