Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63866.941$

KINAYINCA NE OLUYOR?

18 Mayıs 2018, Cuma 08:19

İsrail’in Filistinlilere yaptığı vahşetten bahsediyorum. Kalabalığın üzerine hedef gözetmeksiniz ateş eden, 63 Filistinliyi öldüren, binlercesini yaralayan bir terörist devlet; İSRAİL…

Bakıyoruz herkes İsrail’i kınıyor. Benim ülkemden bahsediyorum. Yani siyasilerden bahsediyorum. Biri çıkıyor KINIYOR… Biri çıkıyor hemi de şiddetle KINIYOR…

İyi de kardeşim kınayınca ne oluyor? İsrail,  ‘vah vah Türkiye’de ki siyasiler bizi kınıyorlar, vah vah bazıları da ŞİDDETLE kınıyor. Tüh şimdi ne yapacağız’ diyor. İsrail biz kınayınca çaresizlik içine düşüyor değil mi? (!)

Yahu adamlar Filistinli kardeşlerimizi öldürünce KINA YAKIYOR. Biz ise olayı kınıyoruz.

Haa! Filistinlilerin Osmanlılara yaptığını düşünürsek, kılımızı kıpırdatmamamız lazım. ‘Atalarının ihanetlerinin bedelini torunları ödüyor’ dememiz lazım.  Bir Osmanlı askerinin başını getirince İngilizlerden 3 sterlin alan Filistinlileri düşünüp, olayın üstüne hiç gitmememiz lazım gibi düşünebiliriz. Ama biz millet olarak insanız ve mağdurun yanındayız.

Arap aleminden çıt yok. Çünkü Allah korkusu yok. Suudi Arabistan’ın baş müftüsü, ‘İsrail’e savaş ilan edenler HAİN’dir’ derse varın gerisini siz düşünün.

Ama gelin görün ki, başta siyasi iktidar olmak üzere siyasilerden Suudi Arabistan’a karşı hiç tepki yok. Kınama bile yok… İsrail’in katliamını bütün Arap ülkeleri seyrediyorlar. Bütün bu devletlerin İsrail7den farkı yoktur. Hepsi Amerikan uşağıdır.

Arkadaşlarımla sohbetlerimde, kutsal yerlerin, özellikle KABE’nin Suudilerin elinden alınması ve bir İslam konsorsiyumuna devredilmesi konusunu dile getirmiştim. Bu konuda ısrarcıyım. Krallıkla idare eden, saraylarında altın klozetlere şey eden, bu zihniyet İslam’ı temsil edemez. Öyle veya böyle bu krallık yok edilmelidir. İslam’da Krallık var mı?

İran’a bakıyorsunuz çatır çatır Suriye’de Müslüman öldürüyor. Tek sebebi MEZHEPÇİLİK… İran kendi mezhebini yaymak için önüne gelen İslam ülkesine bulaşıyor. Oralarda nifak tohumu ekiyor. Ama bizim siyasilerden İran’a da tık yok. Hani bir kınama bile yok…

Öbür İslam ülkelerini söylemeye gerek yok… Bütün Müslüman devletler birbiriyle kavgalı…

İslam ülkelerini bir araya getiren (İİT) İslam İşbirliği Teşkilatı’nın da Birleşmiş Milletlerden geri kalır yanı yok. Suya sabuna dokunmayan zavallı bir teşkilat… Sadece adı var.

Yani İslam ülkelerinin tek vücut haline gelmesi mucizedir.

İsrail’in bu yaptıklarını görünce insanın Hitler’e hak veresi geliyor.

Eğer Filistinli kardeşlerimizin kendi toprakları üzerinde can güvenliği yoksa, olayları körükleyen elçiliğini Kudüs’e taşıyan ABD vatandaşlarının ve ABD’den aldığı güçle katliam yapan İsrail vatandaşlarının dünyanın hiçbir yerinde can güvenliği olmamalıdır.

Terörist bir devletle mücadele kınamakla, çiçek atmakla olmuyor. Artık yeter! Kana kan, intikam… 63 şehit vermişsek karşıdan 630 kişinin canına kıyabilecek bir örgütlenme içine girilmelidir. Terör örgütlerini özellikle de silahlı mücadele veren terör örgütlerinin namlılarını İsrail’e çevirmesi şarttır. İsrail ve ABD’ye bu yaptıklarının bedeli ağır ödetilmelidir. Yoksa biz daha çok şehit veririz.

Şimdi bana soracaksınız. Yahu bu suçsuz ABD ve İsrail vatandaşlarının günahı ne… İyi de suçsuz ve günahsız Filistin halkının günahı ne?

Kediyi bile sıkıştırırsanız, tırmalar. İslam ülkeleri bunu bile yapamıyor.

Artık bu kınama işinden falan vazgeçin! İsrail ve ABD şöyle düşünecek hale getirilmelidir. ‘Biz bir Filistinliyi öldürürsek, bizim de onlarca vatandaşımız katledilebilir.’

Bu işler böyle çözülür. Filistin halkı teknolojinin doruğa çıktığı bu yıllarda gizli silah üretebilir hale getirilmelidir.

Bu iş kanla ve silahla mukabelede bulunmakla çözülür diyorum.

Bu hain ülkelerin katliamlarını daha ne kadar izleyeceğiz.

Zalimlerin ve güçlülerin hükümdar olduğu bir dünyaya her şeyimizle karşı gelmeliyiz. 

Bu arada İsrail’in yaptığı katliama ilk büyük tepkiyi verip, elçisini çeken Güney Afrika Cumhuriyeti’ni de kutluyorum.

Bütün adaletsiz imtiyazlar İsrail’e verilmiştir. Coğrafi konumu Asya’da olduğu halde İsrail’in bütün spor kulüpleri ve kendisi Avrupa içinde müsabakalara katılırlar Niye?...

Verilecek mücadele masaya yatırılmalıdır. Türkiye bu konuda öncü olmalıdır. Üç-beş İsrailli turist gelecek, üç beş kuruş kazanacağız diye ödünler verilmemelidir.

Unutmayalım devletler ONUR ve ŞEREFİYLE yaşarlar.

Kalın sağlıcakla…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.