Konya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2491.9
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63382.68$

İktidar ve Muhalefete Sesleniyorum! ÇEKİN ELİNİZİ ÜZERİMİZDEN…

16 Mart 2018, Cuma 07:29

Toplum olarak bizi siyasetin içine iyice çektiniz. Geriliyoruz, geriliyoruz.

Eskiden vatandaş olarak bizler siyasetin bu kadar içinde değiştik.

Gelişen teknoloji bizi bu hale getirdi diyebilirsiniz, kesinlikle katılmıyorum.

Bir siyasi televizyonda konuşuyor. Genelde de iktidar tarafından. Televizyon kanalları naklen bunları gösteriyor. Artık siyaset yapma, televizyonlarda peynir ekmek ve rant kapısı oldu… TRT haberlerde c anının istediği konuya yoğunlaşıyor. Canının istediğinde es geçiyor. Başta TRT olmak üzere bazı kanallar, muhalefetsiz bir iktidar istiyorlar.

Televizyonlarda konuşmacı olarak aynı tipleri görüyorsunuz. TRT de açık oturumlarda programlarda muhalefet yok…

Akademisyenlere bakıyorsunuz. Eğer iktidar yanlısı isteniz, makam olarak yükselebilirsiniz, hatta devletin kurumlarına yerleşebilirsiniz.

Bana göre tek adayla girilen hiçbir seçim demokrasiyi temsil etmez. Demokraside çoğulculuk ve çok seslilik esastır.

SOSYAL MEDYAYA DİKKAT!!!

Bu medyada fincancı katırlarını ürkütmezseniz, siyaset için her yol mubah..

Meral AKŞENER hanımefendi bir parti kurmuş, seçime girecek. Kuramaz mı? Seçime giremez mi? Yahu kadının anasına, avradına küfürler, FETÖ hain örgütü ile irtibatlandırmalar, fotomontajlar… Bunları bu hakaretleri, bu küfürleri ediyorsunuz. Sonrada ‘Allah’ deyip alnınızı secdeye koyuyorsunuz. Haydi oradan bee…

ŞU sosyal medyaya bir el atın! Tabii yetkililere sesleniyorum. Ama sosyal medyada bizim lehimize küfür ediyorlar deyip sessiz kalıyorsanız diyeceğim yoktur.

BU İMAM GÖRÜNTÜLÜLERLE NEREYE GİDECEĞİZ…

Her gün bir imam görüntülüsünün, bizi insanlığımızı dinimizi rencide ede, kirli beyin ürünü açıklamaları izliyoruz. Yüce dinimize aykırı ortaçağın skolastik düşüncelerini ve İslam öncesi ‘cahiliye’ dönemini hatırlatan açıklamaları bizde nefretle izliyoruz.

Sakal bırakmayan erkek şehvet uyandırır diyebilecek ahlak, din ve insanlık yoksunu imam bozuntusuna kimse bir şey yapmayacak mı?

Her gün Atatürk’e ana avrat söven imam bozuntuları türedi…. Ancak İslam’da küfür serbest de biz mi bilmiyoruz? O pis ağız bir müslümanın, hele hele bir din görevlisinin ağzı olabilir mi?

Tezek dolu, bu ağızları kim susturacak. Biz biliriz ki Atatürk’e, Cumhurbaşkanımıza hakaret cezası olan bir suçtur.

Peki Diyanet ne yapıyor? İşte ona aklım ermiyor. Diyanet bize dinimizi öğretmeden çok uzak. BU imam görüntülü kişilere, Cumhurbaşkanı dayanamayınca, Diyanet konuşmaya başladı… Ama ticari bir konu olsa tahminim diyanet hemen konuşurdu. Diyanet: Diyanet Vakfı ile bile olsa para işinden elini çekmelidir. Diyanet, cemaat ve tarikatların etkisinden, tepkisinden çekinmemelidir. Adam çıkıp cennete gitmek için, azap meleklerine şu tarikatın, şu kolundanım derse azap melekleri onu serbest bırakır diyor. Diyanette TIK yok. Ben mi cevap vereceğim onlara….

Din düşmanlarının ve Arasat da olanların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

MECLİSTE KAVGA…

Türkiye Büyük Millet Meclisinde büyüklüğüne yakışmayan kavgalar oluyor. Ak Partinin MHP için, MHP’nin Ak Parti için üst düzey seviyede yetkililerce hakaret içeren sözleri, yeniden canlandırılmaya başladı. Birbirlerinize neler neler söyleyeceksiniz, sonra hiç bir şey yokmuş gibi kucaklaşacaksınız. Sizler topluma örnek olacaksınız. İnanın vatandaşlar sizden daha duyarlı… Siz orada kavga ederseniz, sizin taraftarı olduğunuz seçmeniniz ne yapar? Allah korusun bizler birbirimize düşersek ne olacak?

MHP, Ak Partiye katılma ezikliği içinde, cep telefonuyla kavga görüntülerini çeken bir kameramana tekme tokat saldırıyorlar.

Meclis Televizyonu bütün olan biteni halka duyurmak ve göstermek zorundadır. Belirli saatlerde yayın yapmak akıl işi değildir. Meclis ne zaman çalışırsa, televizyonlarda çalışmalıdır. Ayrıca, Meclis içinden bütün televizyonlar ‘Açıklık’ politikası gereği yayın yapmalıdır.

Ey partililer, ey vekiller, kendinize bir çeki düzen verin! Birbirinize sarılın. Birbirinize sarılmak için sebep mi yok? Yapın maaşlarınıza bir zam, hepiniz ortak noktada buluşursunu. Ne kavga olur ne gürültü.

Bizler vatandaş olarak sizlerin kavga etmesini, bizlere kötü örnek olmasını hiç istemeyiz. Siz hiç düşündünüz mü, sizin yüzünüzden bizde birbirimize girersek bu ülkenin hali ne olur? Bizi çoook geriyorsunuz.

Şu hakaret üslubunu, bir bırakın. Daha 2019’a çok var. Nedir bu gerginlik. Sizlerin oy kaygılarınız, bizimde ‘ülke kaygımız’ var.

Yapmayın, etmeyin. Tekeri kırmayın.

Kalın sağlıcakla.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.