Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.76$

İÇİMİZDEKİ GİZLİ VE SİNSİ TERÖRİSTLER!

22 Mart 2016, Salı 08:57

 

Yine canlı bomba, bu kez Beyoğlu’nda… Kalabalık turist gurubunun içinde patlatıyor kendini…

Teröre karşıymış gibi görünenler son derece mutlu… Ağızları başka şey söylüyor. Ama malum yerleri çok farklı konuşuyor.

Yiğitler askere giderken, düğünlerde kadınlar kızlar ellerine kına yakarlar. Bunu hepimiz görürüz. Yiğitler için yakılan kına ‘Vatana kurban olsun’ diye yakılır. Gelin olana yakılan kına ‘Kocasına kurban olsun’ diye yakılıp bu tür mecazi anlam taşırlar. Kurbanlık koyunun kınası Allah’a kurban olduğu için yakılır.

Ama bir de malum yerlerine kına yakanlar vardır. İçlerindeki duygu haince olduğu için, bu duyguların ortaya çıkmasını istemezler. Sevinçlerini herhalde görünmez yerlerine kına yakarak belli ederler.

Devlet, bayrak, vatan, din düşmanları ellerine kına yakmazlar… Bunlar içimizdeki gizli ve sinsi teröristlerdir.

MİT SADECE İSTİHBARAT MI TOPLAR?...

MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) acaba sadece istihbarat mı toplamalıdır? İstihbaratı topluyorsunuz ama eliniz kolunuz bağlı ise o zaman hiç istihbarat toplamayın…

Hainler amellerini gerçekleştirdi mi başlıyoruz istihbari bilgileri sıralamaya. Efendim canlı bomba, veya katil veya teröristler şurada şu eyleme katılmış. Yok 1 Mayıs şenliğine katılmış. Yok Nevruz da oynamış.

7 kere eylemlerinden dolayı göz altına alınmış, 2 ay hapiste yatmış. Şuraya Molotof atarken, askere-polise taş atarken yakalanmış. Sonra az bir süre hapis yatıp çıkmış.

Anlıyoruz ki biz milletçe bu p.çler bir eylem yapacak. Ya bir yere bomba koyacak, ya canlı bomba olup günahsız onlarca, yüzlerce insanı öldürecek. Bu mudur ‘İstihbari Bilgi’?

Bana göre MİT’in bir de MİT-VT’si olmalıdır. Açılımı ‘Milli İstihbarat Teşkilatı – Vurucu Timi.’ Yani toplanan istihbarat bilgileriyle teröristlerin bizi öldürmesini katliam yapmasını bekleyeceğiz öyle mi?

Silahlı Kuvvetler-Emniyet-Siyasi İktidar birlikte bir ‘dezenfekte’ kararı verilmeli. Vatanın, milletin, devletin insanlığın düşmanı olanlar eylem yapmadan etkisiz hale getirilmelidir. Efendim daha suç işlemedi, nereden bileceğiz terörist olduğunu falan deyip ‘Çatlak’ sesler çıkaranlar olabilir. O zaman o p.ştlara da sizin de ananızı bellesin demek kalır.

Demokrasi, eli koli bağlı teröristlerin eylem yapmasını bekleyen bir rejim değildir. Demokrasi bekçilerle korunan bir çiçek bahçesidir.

ABD’nin CIA ve FBO’i, Rusya’nın KGB’si, İran’ın SAVAK’ı, İsrail’in MOSSAD’ı hep bu sistemde çalışırlar. Dünyanın neresinde kendilerine karşı gelen veya rejim düşmanı varsa onları etkisiz hale getirirler. ABD bu konuda biraz ileri gitmiştir ve TAŞERON kullanır.

NUMAN KURTULMUŞ BEY! ALLAH AŞKINA PATLAMALARDAN SONRA SİZ KONUŞMAYIN…

Terörü kınıyorsunuz ve bildik lafları ediyorsunuz. Sonra parti olmaktan uzak terör örgütü görüntüsünde ki HDP’ye bu eylemleri kınamaktan öte, bu eylemi yapanları lanetleyip, elleri kolları kırılsın demelerini bekliyorsunuz. Yahu bizi güldürmeyin. Dokunulmazlıkların kaldırılmasının gündemde olduğu dönemde HDP’liler bir yerlerinin korkusuyla ‘Terörü kınıyoruz, hatta lanetliyoruz, yapanların elleri kolları kırılsın’ deyince HDP terörden arındırılmış mı oluyor?

İcra makamları, şikayet temenni makamları değildir. İcra makamları gereğini yapar.

ALLAH AŞKINA SUS KILIÇDAROĞLU!!!

CHP artık kendine bir çizgi belirlemelidir. Terörle mücadele de bu kadar zayıf kalan bir ANAMUHALEFET partisi dünyanın neresinde görülür.

Bakın CHP’nin terörle ilgili söylemlerine…

‘Teröre karşıyız, lanetliyoruz. Terör nereden gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz’ diyor CHP… Aynı şeyi HDP’nin eş başkanı Selahattin Demirtaş’da söylüyor. CHP ilave ediyor; ‘Teröre destek bildirisine imza atıp terörü destekleyen akademisyenlerin tutuklanmasına karşıyız’ diyor. Yahu sen kime karşısın, Çarşı gibi her şeye mi karşısın?

Devletimizin Doğu ve Güneydoğu’daki hendek, özyönetim gibi safsatalarla yerleşim işgaline, karşı verdiği silahlı mücadeleye; ‘Bu kan dökmeler, teröristlerin işine yarar’ diyor. Ya ne yapacağız Kılıçdaroğlu, vatan elden giderken bekleyecek miyiz?

Sayın KILIÇDAROĞLU, içinizdeki Sezgin TANRIKULU gibi HDP’lileri ne kadar daha barındıracaksınız?

‘Türkiye İran’la savaşırsa İran’ın yanında yer alırım’ diyen vekilinize katılır mısınız? Siz demi aynı şeyi yaparsınız?

Her terör olayından sonra aklınıza ilk Cumhurbaşkanı mı gelir? Hemen onu suçlamak sizin asli göreviniz midir? Hemen hükümeti suçlamak ilk göreviniz midir? Terör ve teröristleri suçlayıp olayı geçiştirirken, size yakın duran HDP’yi ağır dille ne zaman suçlayacaksınız?

SEN NEYMİŞSİN BE CUMHURBAŞKANIM!

Türkiye’de iktidarı hayallerinde görenlerin, kendi ideolojilerinin tavan yapmayacağını bilenlerin, gizlice teröre destek verenlerin ilk hedefi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN oluyor. Başkanlık sistemini istemeyenlerin düşünceleri de aynı… Halk gibi düşünmeyenlerin elit burjuvanın başkanlık sistemi gelirse hiç başkanlık yüzü görmeyeceği aşikar. Kendilerinin BAŞKAN olamayacaklarını bildikleri için sisteme karşılar. Zavallılar.

Adam kuru fasulye yiyor. Doğal olarak gaz çıkarıyor. Sorumlusu? Tabii ki Cumhurbaşkanı. Recep Tayyip düşmanları vallahi çok komik oluyorsunuz…

TERÖRLE MÜCADELE BİTTİ, MİLLİ MÜCADELE BAŞLADI…

İçimizdeki hainlerin, taşeron olduğunu dış güçlerin nasıl ülkemizin birliği, dirliği, yücelmesini engellemek için mücadele ettiğini görüyoruz.

Terörist cenazesine katılan, taziye çadırına gidenleri gördük. Ya eline teröristlerin resimleri verilmiş hacı analara ne diyeceksiniz?

Kızılay saldırısını gerçekleştiren kız teröristin cenazesini babası almadı. Ailesi almadı. Şimdi o teröristin leşine bizim devletimiz terör örgütlerinin sahip çıkmasını mı bekler?

ARTIK MİLLİ MÜCADELE dönemine girdik. Kurtuluş savaşı döneminde gibiyiz. Vatanımız, bayrağımız, Cumhuriyetimiz, Demokrasimiz, imanımız tehlike altındadır.

Kim bu ülkede bilerek teröre ‘Toplu iğne başı’ kadar destek veriyorsa gerekirse bedelini canıyla ödemelidir. Bu işi yaparsak mikropların her yeri sarmasını önleriz.

Adalet önünde hesap verecekler. Türkiye bir hukuk devletidir, demokrasi içinde görevini yapar gibi safsataların MİLLİ MÜCADELE de yeri yoktur.

Eğer beklerseniz, ne adaletiniz, ne hukuk devletiniz , ne demokrasiniz ne de vatanınız kalır.

Terör ve teröristin hemen icabına bakılmalıdır.

Ayağa Kalk Türkiye, Ayağa kalkın bu ülkenin insanları! Milli Mücadele başlamıştır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Esen kalın. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.