Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63890.037$

HDP PARTİ Mİ? TERÖRİST İNSAN MI?

13 Ekim 2015, Salı 00:00

1984’den beri PKK terör örgütünün, katliamlarına, vahşetine maruz kalmış benim ülkem, onbinlerce şehit vermiş benim ülkem HDP’yi (Daha önce HEP, DEP, HADEP, DEHAP vs.vs.adını almıştı) hala parti olarak görmekte, teröristi de insan olarak görmekte… Ben bir vatandaş olarak, milletin sesi olarak size hemen söyleyeyim HDP parti değil, terör örgütüdür. Adında PARTİ hiçbir şey değiştirmiyor. HDP silahlı terör örgütünün, silahsız BEYİN takımıdır… Devletin yetkililerine sesleniyorum siz hala HDP’nin terör örgütü oluğunu göremiyor musunuz? Ey benim ülkemi idare edenler! Terör örgütleri isimlerinin sonuna PARTİSİ kelimesini getirip siyasete girseler bu örgütler parti mi sayılacak?

BU ÜLKENİN SAVCILARI NEREDE

Selahattin DEMİRTAŞ, PKK’nın uzantısı HDP’nin eş başkanı.. HDP’nin milletvekili DOKUNULMAZLIĞI var… Adamın söylediklerine bir bakın… 6-7 Ekimde halkı isyana çağırıyor. Olaylarda 56 kişi ölüyor. Ülkemin toprakları yakılıp yıkılıyor halkı silahlanmaya çağırıyorlar, isyana çağırıyorlar. Özyönetim adında, il ve ilçeleri kan çanağına çeviriyorlar. Polisi, askeri, ekmek aklaya giden çocuğu çorbacıda çalışaları öldürüp, şehit ediyorlar. Kim yapıyor? PKK terör örgütü. Kim kınamayıp, bu örgüte destek veriyor? HDP.. HDP, PKK’ya terör örgütü demediği gibi, polisimi, askerimi vatandaşımı şehit eden PKKlı terörist öldürülünce onun cenazesine HDP’li milletvekillerinin zorla katılması gerektiğini söyleyen ve eğer katılmazlarsa haklarında işlem yapılacağını söyleyen DEMİRTAŞ’ın dokunulmazlığı kalkmayacak mı? Terör örgütüne verdiği desteğin, 6-7 Ekim’de 56 kişinin öldürülmesinden sorumlu olması sebebiyle bedeli ne zaman ödeyecek? Daha ne kadar PKK terörünü destekleyecek? HDP’li vekillerin hakaretleri, bayrağımı, milletimi, vatanımı aşağılamasına ne kadar tahammül edeceğiz? Kimi bilmem neresini PYD’ye, PKK’ya dayıyor, kimi bizleri PKK’nın tükürüğüyle boğuyor. Yapmayın etmeyin bunlara en kısa sürede bedel ödetelim. Demokrasi sorumsuzların, rejimi değildir. Demokrasinin bekçileri, korumaların acımasız olup demokrasi düşmanlarını perişan edip vatandaşlarını rahata erdirmeli…

ANKARA’DAKİ PATLAMA!

100’e yakın vatandaşımız öldü, 200’ü aşkın vatandaşımız yaralandı… Birileri, programını iyi yapıyor. Önce insanları barış kardeşlik, demokrasi, devrim ayaklarıyla bir yere topluyor. Sonra onlara acımasızca bomba yağdırıp, canlarını alıyor. Meydanlara toplananların beyinleri tek elden yönlendiriyor, benlikleri özgür düşünceleri ellerinden alınıyor. Ankara’daki patlama sırasında HDP eş başkanı İstanbul’dan gazel okuyor. ‘Bu patlamayı devlet yaptı’ diyecek kadar dili uzamış. Alışmışlar katliamları başkalarının üzerine yıkmaya HDP’li vekil hemen patlamanın akabinde, patlamayı Cumhurbaşkanı’nın yaptırdığını söyleyip, sarayı işaret ediyor. Kim? HDP’li Ertuğrul KÜRKÇÜ…

Devlet, siyasi iktidar, AKP bir terör örgütü kadar, vicdansız, kanunsuz, namussuz olamaz.

Bu patlamayı kimlerin tezgahladığını bilenler, kanla beslenenler, hemen suçu başkasına attılar…

Demokrasinin bekçileri! Hukuk devletinin araçları insanlık dışı bu yaratıkların dillerini kesecek uygulamalara geçiniz. Geçiniz ki insanlar ölmesin. Polisler, askerler, vatandaşlar şehit edilmesin. Kaynak belli daha ne duruyorsunuz?...

PARALEL YAPININ İHANET MEDYASI

Önceleri herkes gibi bizde Gülen hareketini hizmet hareketi, İslama hizmet gibi görmüştük. Ancak bunlar zehrini kendinden olmayanlara akıtan, dinle, imanla, hizmetle, bayrakla, milletle alakası olmayan bir yılan… Başı ABD’de.. Ak Parti düşmanlığı yüzünden ekranlarında Selahattin DEMİRTAŞ’a yer verip onun yalanlarıyla halkı kandırmasına hizmet eden ve vatanı satmaya varana kadar ileri giden bir yapı PARALEL yapı. Ben bu yapıya YAMUK yapı diyorum. Gülen Medyası-Doğan Medyasıyla terör örgütlerinin radikal medyasıyla el ele tutuşmuş, kan, kin ve ihanet medyası haline gelmişlerdir. DİGİTÜRK paralel yapının 7 adet TV kanalını kapatmış. Helal olsun. Haber alma özgürlüğü elden gidiyor diye ağlayan yavşaklara (Yavşak ‘BİT’in küçüğüdür hakaret içermez) söyleyecek sözümüz olmalı. Siz, bu ülkeyi teröre teslim etmeye çalışan bir ihanet medyasısınız.

Şükürler olsun kaynağı Gülen ve Yalan olan bu kanalar dün itibariyle Kablolu TV’den de çıkartılmış. Birliğimize göz dikmiş bütün kurumlar cezalandırılmalıdır ki cezalandırılmaya da başlandı...

BAŞBAKAN-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ..

Başbakanımız, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki patlama ile ilgili bilgilendiriyor. Görüşmeden sonra KILIÇDAROĞLU kameralar karşısında… Huylu huyundan vazgeçer mi? Kılıçdaroğlu yine BABA ayaklarında, gizli gizli oy devşirmeye çalışıyor. Haa birde siyasi iktidarı suçluyor. İç işleri bakanı istifa etmeliymiş. Adalet Bakanı olay karşısında gülüyormuş diyor. El insaf be kardeşim ‘Yok AKP’li vekiller şöyle Twit atmış’, ‘CHP’li vekiller de dengesiz  twit atmışda’ Kılıçdaroğlu onları uyarmış.

Bakın en büyük gafa. Sayın Kılıçdaroğlu HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş’la da Başbakanın görüşmesi gerektiğini söylüyor. Başbakan ayrımcılık yapıyormuş?.. Ey Kılıçdaroğlu! Sende HDP ile dolayısıyla PKK ile dolayısıyla terörle mesafe koy!

Sen bilmiyor musun Demirtaş’ı. PKK’ya terör örgütü diyemeyen, teröre destek veren biri olduğunu bilmiyor musun? CHP’li vekillerine sahip çık. Yine HDP’lilerle kol kolalar. Gürsel Tekin: ‘AKP HDP’yi baraj altında bırakmaya çalışıyor’ diyor, üzülüyor. Sezgin TANRIKULU’nun davranışı ve dili aynen HDP’li vekiller gibi… Sen önce bunları bir düzelt.

CHP; MHP ve HDP ile görüşmek için teklifte bulunmuş. Aman Sayın Kılıçdaroğlu, devletin sırlarını başbakanın sana söylediği gizli kalması gereken konuları HDP’li Demirtaş’a sakın söyleme… Zira senin ağzında bakla ıslanmaz. Atatürk’ün partisini terör destekçilerine dost olmaktan kurtar!

BAHÇELİ NEREYE KOŞUYOR!

Ankara’daki patlama ile ilgili Başbakanın görüşme talebini sayın BAHÇELİ reddediyor. Yani yine ‘HAYIR’ diyor. Bahçeli şakşakçıları yine bu davranışı ballandıra ballandıra anlatacaklar. Bahçeli etrafındaki yalaka menfaat gurupları neler söyleyecek neler. Ama 1 Kasım’daki SANDIK size öyle bir cevap verecek ki göreceğiz. Hodri meydan. Terör’de bile hükümete destek vermeyenlere ne demeli.

TÜRKİYE AYAKTA

Ankara’da katledilen vatandaşlarımızın hesabı sorulmalıdır. Birliğimize, dirliğimize, vatanımıza, bayrağımıza göz dikmiş, ülkemizi kan gölüne çeviren terör odakları uzantılıları, mensupları, yandaşları bir an önce toplumdan ayıklanmalı. Milletçe bu uygulamaları yapacaklara desteğimiz sonsuzdur. Bu ülkede 26-42 Etnik Kökenle birlikte mutlu yaşıyoruz. Bu güzelliği bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Teröristi insan gibi görmeyelim. Gün birlik günüdür kenetlenelim.

Esen kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.