Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2508.3
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64358.01$

EY SİYASİLER! BU ÜLKE BİZİM! HADDİNİZİ BİLİN!

12 Haziran 2015, Cuma 00:00

Benim ülkem bir Genel seçimden çıktı. Tek başına hiçbir parti iktidar vizesi alamadı. Tek başına iktidara en yakın parti AK Parti oldu. Ve hükümeti kurma görevi bu partiye verildi.

Bir koalisyon hükümeti kurulacak. AK Partinin koalisyon ortağı veya ortakları kim olacak?

AK Parti dışındaki diğer partiler, mızıklamaya ve kendilerini bulunmaz Bursa kumaşı zannetmeye başladılar. Yok efendim bizim KIRMIZI çizgilerimiz şunlar, yok MAVİ çizgimiz bunlar. Sizin kırmızı mavi çizginizi yerim bee…

Sizin siyasi partinizin menfaatleri, ülke menfaatlerinin üzerinde mi? Siz kimsiniz Allahaşkına… Benim ülkem, milletim perişan olacak siz aç kurtlar gibi bekleyeceksiniz. Bir siyasi partinin başarısızlığında KINA yakacaksınız. Ülke güç durumda kalınca o zaman ülkenin idaresine talip olacaksınız öyle mi? Sevsinler sizi… Parti menfaatlerinizi ülke menfaatlerinin üstünde tutuyorsanız DEFOLUP gidin. Yok biz şu partiyle koalisyon kurarsak oyumuz düşer. Yok koalisyon ortağı olursak oyumuz düşer diyorsanız yazıklar olsun size… Hepimizin oyları düşsün ama benim ÜLKEM her alanca yücelsin. Şu düşündükleri şeye bak.

Seçim akşamı CHP adına Haluk Koç konuşuyor. Kendi partisi ile ilgili yorum yapmıyor. AK Partinin oy kaybetmesini kendileri için başarı sayan İlker bir zihniyet. Milleti germekten öte bir şey yapmıyor. %41 oy almış bir Partinin seçmenlerine adeta hakaret ediyor.

MHP Genel Başkan Devlet BAHÇELİ seçim akşamı %13 den %16.1 e çıkmayı adeta büyük bir başarı görüyor. AK Partiyle koalisyon kurmayacaklarını söylüyor. Olmazsa erken seçim diyor. Daha seçimler biteli 4-5 Saat olmuş. Sayın Bahçelinin açıklamalarına bakın… %3 lük artışı başarı sayan, şimdiye kadar MHP ye 11-12 seçim kaybettirmiş biridir Sayın BAHÇELİ… %3 lük artış onun koltuğunu sağlamlaştırır. Partisini barajın altında bıraktığı gün bile bu başarısızlık karşısında çekip gitmemiştir.

Gelelim HDP ye…

%13.1 oranda oy almışlardır. Daha öncede söyledim. Bu oyları İNSANLIK, KARDEŞLİK, BARIŞ için kullanacaksanız ne ala. Yok terör örgütü PKK nın gölgesinde, Kandilin direktifleri ile şahsiyetsiz bir siyaset yapacaksanız size söyleyecek bir şey yok.

Silahtan medet umuyorsanız, unutmayın o silahların namluları bu ülkede yaşayan insanlarımız, kardeşlerimiz üzerinde olacaktır. Kendi ülkesinde kendi insanlarına silah doğrultan bir zihniyetle her türlü mücadele boynumuzun borcu olmalıdır. Bu ülkede 26-42 etnik kökenli insan yaşar. Türk,Kürt,Çerkez,Çeçen,Boşnak,Pomak,Romen,Arap v.s v.s dünya kadar insan benim ülkemde kardeşçe yaşıyor ve yaşayacaktır. Bunlardan birileri bu ülkenin bir çakıl taşına göz dikerse o göz çıkarılır.

Bütün partilere sesleniyorum. Biz 10-15 milyon nüfusumuzun olduğu 1915 yılında Çanakkale de 250.000 şehit vermişiz. Şimdileri Analar Ağlamasın sloganıyla bir şeyler olmuşsa, bu kimsenin iştahını kabartmasın… Bu millet silkelendi mi, yurduna göz dikenleri perişan eder. Bu uğurda taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmaz. Evet, yine analarımız belki ağlar ama ülkemize göz dikenlerin anası da kalmaz.

Türkiye Cumhuriyetini güçsüz kılmak için yurt dışındaki şer odakları hazır beklemektedirler. Onların ülke içindeki uzantıları da hazır beklemektedirler.

Siyasi Partiler bu ihanet odaklarına fırsat vermeden AKP, CHP, MHP ve HDP elini taşın altına koymalıdır. Birbirlerinin başarısızlığından değil, ülkemin başarısından medet ummalıdırlar. Son yıllarda sakin bir yaşam geçiriyor benim ülkem. Suriye, Irak, Libya, Tunus, Mısır, Yemen v.s.bir bakın insanlar can çekişiyor. Benim ülkemi de bu ülkelere benzetecek senaryolara fırsat vermeyelim.

İktidarda, muhalefette yanlışlarından ders çıkarmalıdır. Bu işin şakası yok, milletin hiç şakası yok bunu bilesiniz.

Bu ülkenin Cumhurbaşkanından tutunda, en sade vatandaşına varana kadar herkes sorumluluklarını ve üzerine düşen görevleri bilmek zorundadır. Kimse bir diğerinin sorumluluk alanına sirayet etmemelidir. Herhalde konu anlaşılmıştır.

Unutmayalım bu ülke yıkılırsa hepimiz altında kalırız. Siyasi Parti Başkanları da bu yıkıntının altında kalacaklarını bilmelidirler.

 Herkes, her şey ülke menfaati için! Allah yardımcımız olsun. Esen kalın

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.