Konya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2307.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70619.38$

CUMHURBAŞKANIM! FETULLAH GÜLEN?İ ABD?DEN NİYE İSTİYORUZ Kİ?

19 Temmuz 2016, Salı 08:31

Her taşın altından bu adam çıkıyor. ABD ajanı. Şimdi diyoruz ki bu adamı bize iade edin.

Bende diyorum ki şu anda bu adamın iadesi olmasın. Neden mi?

Türkiye’de İDAM cezası yok. Yıllardır bu ülkeye idamın geri gelmesini isteyenlerden biriyim. Cumhurbaşkanım İDAM konusunda MECLİS’i işaret edip kimseden izin almayız dese de Türkiye’deki idamın kaldırılması AB’nin ürünüdür. Türkiye bu tuzağa düşmüş ve teröristlerin ekmeğine yağ sürmüştür. Bir zamanların adalet bakanı Oltan SUNGURLU adalet sisteminde büyük yenilikler yapıyoruz, en başta İDAM’ı kaldırıyoruz demiştir. NTV’deki açık oturuma telefonla katılıp idamın kalkması terörizme verilecek en büyük destek deyince, kerhen de olsa aslında kendisinin de idamın kalkmasını istemediğini ama AB yasalarının bunu gerektirdiğini söylemiştir.

Şimdi Fetullah GÜLEN’i ABD iade etse, bir adada ona tahsis edeceğiz. İmrali haini şimdi adada güzel günler geçiriyor. Malum çözüm sürecinde devlet bu hainin ayağına kendi gibi olanlar için vapur kaldırıyordu. Hava muhalefeti oldu mu maalesef ziyaret olmuyordu. Bebek katili idamın olmamasından dolayı sayın ÖCALAN olmuştu.

Darbe girişimi sırasında İmralı’ya uçakla bir girişim olur mu acaba dedim. Ne bileyim bizim kanı bozukların meclisi ve halkımızı bombalayacağını.

Fetullah Beyi (!) diyelim Türkiye’ye getirip bir adaya koydunuz. Müritleri, vapurla gidip ziyaret edecekler. Fetullah bey (!) devlet lehine bildiri yayınlayacak. Barış (!) isteyecek. Onu ziyaret eden dostları, müritleri her gün gazetelere açıklamalarda bulunacaklar. Fetullah bey (!) şöyle dedi, ülkesi için hiçbir şeyden kaçınmıyor diye.. Başımıza gelecekleri tahmin edebiliyorum.

HALKIMI İDAMIN GERİ GELMESİNİ İSTEMEYE DAVET EDİYORUM

Evet. İdam geri gelmeli. Gelmeli ki şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Teröristin en büyük desteği ‘Öldürürüm ama nasıl olsa ölmem’ taktiğidir. Ağırlaştırılmış müebbet bunlara yaşam hakkı verdiği sürece ceza değildir. İdamı geri getirelim. Sonra Fetullah Gülen’i isteyelim. İdamı geri getirelim, darbecileri öyle yargılayalım. İdamı geri getirip, geçmişe yansıtalım. İdamın karşılığı olan cezalar hemen idama çevrilip infaz edilsin. İdamı geri getirelim ki hapiste beslediğimiz teröristlerin yaşamları son bulsun. Şehitler rahat uyusun. Haydi Türkiye hep bir ağızdan İDAM İSTİYORUZ diye haykıralım. Haykıralım ki meclistekilerde irkilsin.

SAKARYA VALİSİ HÜSEYİN AVNİ COŞ!

Ayrı bir parantez bu valimize açıyorum. Darbe karşıtı inanılmaz bir direniş göstermiştir. Çoğu kişi bunu sevmeyebilir ama ben seviyorum. Dobra insan. Allah senden razı olsun sayın Valim.

MEHMETÇİĞİME DOKUNMA!

Bu darbe girişimi maalesef asker düşmanları içinde bir nema kapısı olmuştur. 12 ay vatan hizmetini yapmak için göreve giden Mehmetçiklerimizin hainler tarafından nasıl kandırıldığını gördük.

Ucuz kahraman olmak isteyen bazı yavşaklar silahını bırakıp teslim olan askere daha doğrusu Mehmetçiğe tekme tokat, kemerle saldırmakta, hınçlarını bu zavallılardan çıkarmaya çalışmaktadırlar. Eğer doğruysa bir askerin kafası kesilip yerde tekmelendiği görüntüleri var. Darbeciler ne kadar hain ve kanı bozuksa bu işi yapanlar da onlar kadar bozuktur. Hiç sorgulamadan zavallı Mehmetçiğe saldırmak neyin nesi…

Hastaneye gelen 3 yaralı Mehmetçiğin ilk ifadesinde emir dinlemedikleri için komutanları tarafından vurulduğunu söylemeleri bu işin ne kadar ciddiyet istediğinin örneğidir. Halkının üzerine bomba yağdıran, darbeyi yöneten, yapan üst rütbelileri yakalayın ne yaparsanız yapın. Ama benim Mehmedime dokunmayın. Bakın! Yarın sizler ve kardeşleriniz de 6 ay veya 12 ay vatana hizmet edecekler.

Mehmetçiklerimiz gözaltında, dışarıda anaları ağlıyor. Bizim oğlumuz darbeyi ne bilsin diyorlar. Haklılar. Acımız çok ama biraz sabır. 208 şehidimiz, bin 491 yaralımız var… Evet! mekanları cennet olsun. Darbeye dur dediler. Bizim için şehit oldular. 60 polisimiz şehit. Sayıları henüz netleşmeyen, darbeye karşı oldukları için arkadaşları tarafından katledilen rütbeli askerlerimiz ve canları pahasına demokrasimize gölge gelmesini istemeyen o yürekli kahraman sivil şehitlerimiz. Hepinizin mekanı cennet olsun. Rabbim sizleri şefahatine nail eylesin. Yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Biraz daha sabır. Birkaç gün sonra ortalık iyice aydınlanacak ve şehitlerimizin kahramanlıklarını öğreneceğiz.

KONYA DARBE GİRİŞİMİNDE NE YAPTI?

Konya halkı inanılmaz bir birliktelik ortaya koydu. Bayraklarıyla sokaklara döküldü. Araçlarıyla sokaklara döküldü.

Darbe karşıtlığı güzeldir. Ancaak 208 şehit ve bin 491 yaralı verdiğimiz olayın ciddiyetinin farkına varmayanları lanetliyorum. Beyler bu bir maç kazanma kutlaması değildir. Üzüntülü olacağımız günde araçlardan pişmiş kelle gibi sırıtarak sarkmak neyin nesi… Ortada gülünecek bir durum mu var. Gece yarısı teyibin sesini sonuna kadar açıp ellerde sigara, sağa sola caka satmak ne oluyor. 15 Temmuz gecesi araçlar Türk bayrağı ile geçerken bir murat 131’in içinden üzerinde Arapça yazılar olan yeşil zeminli bayrağı dalgalandırmak neyin nesi?

Çocuk emziği gibi gece yarılarına kadar araç kornalarına basarak çocuk ve yaşlıları rahatsız eden insan görünümlüler neyin nesi?

TIR çekicileri, üzerine de vinç yüklü ağır araçlarla trafiğe girip, çok güçlü kornalarıyla ha bire etrafı rahatsız edip, bindikleri bu araçların içinde pişmiş kelle gibi sırıtmak neyin nesi?

Sanayi de araba kornalarını değiştirip, sesi en yüksek olan korna taktırmak neyin nesi? 2. Gün yatsı ezanı okunurken ezanı duydukları halde kornaya basıp ezana saygısızlık etmek nerde yazıyor.

Yaya yürüyüp arkalarına Türk bayrağı asıp, park etmiş arabaya tekme atmak neyin nesi?

Süreci yönlendirecek hiçbir emniyet görevlisi yok. Kontrolsüz güç her an patlamaya hazır. Konya sokaklarında bilinçsizce dolaşıyor. Eğer bilinçli olsalar, üzüntülü olurlar. Daha dikkatli olurlar.

Nalçacı’da yol biraz tenhalaşınca gürültü çıkaran motosikletleriyle herkesi rahatsız edip gece uykusundan uyandıranlar acaba ne kadar darbe karşıtılar? Üzüntüm şu? Birileri olayın ciddiyetini anlayamamış. İşin gırgırındalar. Bende bunlarla birlikte darbeye karşı olup, bunlarla aynı duyguyu paylaşmaktan hicap duyuyorum. Benim içim kan ağlıyor. Vatanım nereyse elden gidecekti. Şehit ve yaralılarımız var. Adamların yaptığına bak!

Şimdilerde darbe karşıtlığı verilen mesajlar televizyonlardaki görüntülerle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gözüne girme yarışına dönmüştür. İkbal bekleyenler hemen bu yola başvurmuşlar, şimdiden sempozyum açık oturum falan düzenleyerek yağ yakmaya başlamışlardır.

Bu arada darbe karşıtlığı için şehir meydanı yerine Mevlana meydanında toplanmayı da anlayamıyorum. Tahir Akyürek beyin bu meydanı yaparken verdiği bir söz vardı. Hz. Piir’i ve üçler mezarlığında yatan ölülerimize bir şeyler diyemeyiz. Gelin bu toplantıları şehir meydanında yapalım. Bu konu ile ilgili yeri ve zamanı gelince çok şey söyleyeceğim. Şimdi söylemek pek uygun kaçmaz. Birilerinin kötü duygularını da üzerimize çekmeyelim.

Gelelim sonuca! Allah bizleri korudu. Rabbim bize kötü günler yaşatmasın, verilmiş sadakamız varmış. Demokrasi bizim her şeyimiz. Onu korumak içi İDAM’ın mutlaka gelmesi gerekiyor.

Bu kötü günlerde biraz sabırlı olalım. Aceleci davranmayalım. Birbirimizi kırmayalım. Rahatsız etmeyelim. Rabbimin bize vaat ettiği günler yakın! Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın. Allah’a emanet olunuz. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.