Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2417.1
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64138.69$

CHP?NİN DOKUNULMAZLIKLA İLGİLİ VERDİĞİ SÖZ!!!

20 Mayıs 2016, Cuma 08:41

Halkın istediği, vekillerden suç işleyenlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması. Siyasi partiler görüşlerini bildirdiler. Ak Parti, MHP ve de CHP dokunulmazlıkların kaldırılmasına destek verecekleri SÖZÜNÜ verdiler. HDP’yi bir parti olarak kabul etmiyorum. Sadece ‘yasaları kandırabilmek için’ isminin sonuna PARTİSİ kelimesini yerleştirmiştir. HDP bu konuda Ak Partiye minnet borçludur. Zira PARTİ kapatmayı zorlaştıran hatta kaldıran YASA Ak Partinin eseridir.

Dokunulmazlık oylaması geldi çattı. Ak şey, kara şey belli olmaya başladı. Malum, dokunulmazlığın kaldırılması ile ilgili 367 kabul oyu olursa, dokunulmazlık yasa gereği kaldırılacak. Eğer kabul oyu 330-366 arası çıkarsa konu HALKA sorulacak. Yani referandum, yani halk oylaması yapılacak..

Başlarına gelecekleri anlayan HDP’liler erkekliği bırakıp gerçek kimliklerine döndüler, baştan dokunulmazlık gelsin, ilk biz kabul oyu veririz diyenler klasik olarak beklendikleri ülkelere (Başta ABD) gidip yardım istediler. HDP’nin 59 milletvekili var. Bunların dokunulmazlıkla ilgili RED oyu vereceğini taa başından biliriz. Karşınızda terör örgütünü temsil eden, bir dediği bir dediğini tutmayan parti görünümlü bir örgüt var. Bu örgütün Türkiye’yi bölmek için konulduğunu da biliriz. Bunların sözlerine inanıp çözüm süreci falan deyip, zaman geçiren siyasi iktidarı da anlamakta güçlük çekeriz.

Bakınız oylamada dokunulmazlığın kaldırılması ile ilgili KABUL oyları 330-367 arasında geziniyor. İşin garibi 59 milletvekili olan bir parti müşterek çalışıp, RED oylarını 150 civarında tutuyor. Bu parti Atatürk’ün kurduğu yurdu düşmanlardan temizleyen CHP’nin ta kendisidir.

20 Mayıs Cuma günü Anaya değişikliğinin tümü üzerinde oylama yapılacak. Eğer 367 bulunup konu gerçekleşmezse bunun tek sorumlusu CHP ve Kılıçdaroğlu’dur. Çıkıp milletin yüzüne baka baka YALAN söyleyip, efendim biz KABUL oyu verdik diyebilirler. Oylamanın gizli yapılacağı onlar için bir nimettir. Sayın KILIÇDAROĞLU’ndan bundan sonra her şey beklenir. CHP’yi HDP’ye yanaştıran, içinde PKK’yı destekleyen milletvekili barındıran, içinde Türkiye ile İran savaşırsa irandan yana savaşırım diyen vekili koruyan Atatürk’ün partisi CHP olmamalıdır.

Dün 19 Mayıs… CHP gençlik kolları Ankara’da Anıtkabire bir GEÇLİK YÜRÜYÜŞÜ düzenliyor. Kılıçdaroğlu ön saflarda. Siz PKK’dan yana, tavır koyacaksınız, İran’ın yanında yer alacaksınız, sonrada çıkıp biz ATATÜRKÇÜ’yüz diyeceksiniz. Bari Atatürk’ün kemiklerini sızlatmayın. Maalesef Atatürk sizin ellerinizde değer yitiriyor. Böyle bir Dünya Lideri sizin gibi düşünenlerle asla bir olamaz. Yaptığınız işlerin kamuflesini ATATÜRK’te aramayın. Kendinize başka Lider bulun. Sorun! O kolkola girdiğiniz HDP’nin lideri kimmiş... Yazık çook yazık…

Benim ülkem böyle. Birileri yüce dinime sarılır, ondan nemalanır, dini sömürmeye çalışır. Birileri Atatürk’ü sarılır ondan nemalanır. Ama ortadaki İHANET gerçeğini kimse yok edemedi. İşte ülkemin hali. Her gün ŞEHİTLER… Ben şehitlere karşı değilim. Onlar o yürekli insanlar olmazsa bizim halimiz nice olur… İşte meclis… Vatanı bölmeye çalışanlar ve onlara destek verenler.

CHP KONYA İL BAŞKANLIĞINA DA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR…

Eğer 20 Mayıs Cuma günü de (bugün) dokunulmazlıklarla ilgili 367 bulunup konu yasalaşmazsa yapacağınız çok önemli işler var. Eğer yüreğinizde vicdan ve vatan sevgisi varsa sesinizi yükseltirsiniz, CHP’yi geldiği noktadan sizlerin ellerinde, tabii bütün illerle bir araya gelmek gerekir. Ayrıca 367 bulunmazsa hem CHP verdiği sözü tutmamış olacak hem de ülke gereksiz bir referanduma sürüklenecek, terör ve vekilleri zaman kazanacaktır. İşin maliyeti başka bir yönüdür.

Eğer 367 bulunmayıp, referanduma gittiğinde lider olamayıp, genel başkan statüsü devam eden KILIÇDAROĞLU referanduma KABUL oyu verin diye CHP’lilere seslenirse şaşırmam. Zira dokunulmazlıklarla ilgili verdiği söz ortada. Oylarda ortada. Özellikle eğer 367 bulunmazsa CHP Konya il başkanlığından ricam Genel Başkan KILIÇDAROĞLU ve Ulu Önder ATATÜRK’ü birlikte giydirdiğiniz parti arabalarında, iki resimden birini kaldırın! Atatürk’ü kaldırırsanız sizin Kılıçdaroğlu yanlısı ve kime oy verdiğinizi öğrenmiş oluruz. Eğer KILIÇDAROĞLU’nun resmini kaldırırsanız sizin ‘GERÇEK BİR  ATATÜRKÇÜ’ olduğunuzu söyleyebiliriz. Atamız yaşasa HDP diye bir parti, PKK diye bir örgüt, HDP’ye destek veren bir CHP asla olmazdı.

CHP MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN HÜSNÜ BOZKURT…

CHP’nin gidişi hakkında görüş bildiriniz. Dokunulmazlıklar konusunda HDP’ye verdiği destek konusunda, CHP içindeki PKK yanlısı vekillerle ilgili bir görüş bildiriniz. Siz asker kökenlisiniz. Makam ve mevki sizin için önemli değildir. Bir insan hem HDP dolayısıyla PKK’ya destek verip hem de Atatürkçü olamaz. Lütfen gereğini yapınız…

20 MAYIS 2016

Bugün yapılacak oylamada bana göre sadece Anayasa değişikliği, yani dokunulmazlıkların kaldırılması oylanmayacak, CHP’nin çizgisi de belli olacak. Verilen sözler ne derece tutulacak göreceğiz.

Tekrar söylüyorum eğer CHP HDP’ye destek verirse kendi ayağına sıkmış olacak, içindeki HALK kelimesine aykırı halka karşı gelmiş olacak ve oylar baraj seviyelerine doğru düşüş yaşayacaktır. Bunlar önemli olmayıp, ülkenin BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ’nün önemli olduğunu söylemeye gerek var mı?

SIRADA İDAM VAR!

Eveet. Halkın en çok istediği cezalardan biri de İDAM cezasının geri getirilmesi. Bu konu ile ilgili ayrı bir yazım olacak. Terörle boğuşan, askerimi, polisimi, vatandaşımı şehit edenlerin ve yandaşlarının hapishane de de olsa yaşama hakkı olmamalıdır.

Eğer iktidarlar HALK iktidarı ise halkın isteklerini yerine getirmek zorundadır. Bunu da hep birlikte göreceğiz.

Cumamız Mübarek, ülkemiz huzurlu olsun. Esen kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.