Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63750.165$

BUNLAR PARALEL FALAN DEĞİL, DÜPEDÜZ YAMUK!

23 Aralık 2014, Salı 00:00

14 Aralık’ta başlayan paralel yapıyla ilgili gözaltılar ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem DUMANLI ile Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın gözaltına alınması, paralelcilere göre demokrasiye ve özgür medyaya indirilen bir darbe idi. Kanaltürk, Samanyolu, Samanyolu Haber, Bugün ve Mehtap televizyonlarına bir iki aydır dikkatli bakıyorum. İnanılmaz b

İr hükümet düşmanlığı var. AKP ye muhali olan bütün partiler, yazarlar, çizeler, televizyoncular hepsi bu kanallarda endam eyliyorlar.  Eski hukukçularımı istersiniz, emekli akademisyenlerimi istersiniz, Çetin ALTAN’ın oğlu Mehmet ALTAN’ımı istersiniz ana ve yavru muhalefetin millet vekillerinimi istersiniz, ateistlerimi istersiniz hepsi bu kanallarda...

“Düşmanımın düşmanı dostumdur” felsefesinden hareket eden PARALELCİLER ipe sapa gelmez bütün insanlar Kanallarını açıyorlar. Gazetelerde yalan yanlış haberleriyle okurlarını etkilemeye çalışıyorlar.

Yahu bu paralelciler ne kadar masummuş da bizim haberimiz yokmuş.

Adalete, Emniyete, kamu kurum ve kuruluşlarına nasıl sızdıklarını hepimiz biliyoruz. Sınavlarda sorular elden ele dolaşıyor ve hep bu paralelciler sınavı kazanıyorlar.

Her ne ise 14 Aralıktan sonra bu PARALELCİLERİN yayın gurupları taraftar toplayıp yargıya etkilemeye çalışıyorlar.

Efendim paralelcilerin televizyonları, halkın bu gözaltılara büyük tepki verdiğini söyleyerek, gazete ve televizyonların bulunduğu yerde sayıları 200-300 ü geçmeyen halk kalabalıklarını (!) gösteriyorlar. Hepsinin ellerinde tek elden çıktığı belli klişe dövizler. Bunlar bile paralelcilerin örgütlü yapı olduğunu gösteriyorlar.

Paralelcilerin televizyonları 24 saat gözaltılara karşı yayın yapıyorlar. Bu televizyonlardan birindeki altyazı dikkatimi çekti. Efendim gözaltına alınanların ifadelerini savcı adliye yerine silahların gölgesindeki emniyette alıyormuş... Ne kadar vahim değil mi? Gözaltındakiler ifadelerini emniyette verince şaşıracaklar mı? Bu vakalarda hemen herkesin ifadesi emniyette alınıp savcılığa öyle gönderilir. Ama bunların ifadeleri Adliyede alınmalıymış. Alıştınız kıyağa değil mi? Yok öyle yağma herkes nasıl muameleye tabi tutuluyorsa sizde buna tabiisiniz.

Gezi olaylarından yargılanan ÇARŞI gurubunun adliyedeki gövde gösterisine sahip çıkıyor paralelciler. Efendim ÇARŞI yı desteklemek için milletvekilleri falan adliye önündeymiş! Bakıyoruz İdris BAL, İdris Naim ŞAHİN ve birkaç kişi hepsi paralelcilikten AK partiden soyutlanan kişiler.

Bu arada kendilerini ÇARŞI olarak adlandıran guruba da yazıklar olsun. Paralelcilerle aynı karede görünmek bile Beşiktaşlılar için zuldur.

Ey paralelci kardeşlerim

Şöyle etrafınıza bir bakın kaç kişiydiniz kaç kişi kaldınız? Hizmet hareketi diye safiyane duygularla size katılanlar bir bir uzaklaştılar. Sizden ayrılan duayen gazeteci Hüseyin GÜLERCE nin anlattıklarına ikna olmadınız mı?

Haa! AK parti sütten çıkmış ak kaşık değil. PARALELCİLERİN bu denli büyümesi AK partinin eseridir. AK partili belediyelerin arsa tahsisi, imar gibi konularda paralelcilere ne kadar yardım ettiğini hepimiz biliyoruz. Açtıkları, okullar, dershaneler, eğitim kurumları hastaneler oteller biraz imtiyaz gerektirir herhalde. Normal bir kanalı izlerken Abdurrahman DİLİPAK’ın bu yapının nasıl gemi sahibi olduğunu açıklamasına şaştım kaldım. Bu yapının başı Pensilvan’ya da... Bu zat daha İsrail’i bir kere kınamamış. Vatanını sevdiğini hiç değilse birkaç kez ülkesini ziyaret edebilirdi.

Biz imamları, hocaları hep dualarıyla tanıdık. Ama pensilvanyadaki hocanın beddua marifetini de ilk kez gördük. Efendim bütün bu gözaltılar Bakanların falan yaptıkları yolsuzlukları örtbas etmek içinmiş. Hırsızlık yapmış olanlarda er geç hesap verecekler. Bizler ilahi adalete inananlardanız. Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak sizin kalmadığı gibi.

Bu arada Ana muhalefet CHP nin paralelcilerin yanında yer alması, onlardan medet umması sonlarını hazırlıyor. CHP İzmir milletvekili Birgül hanım partimiz, Cemaatle işbirliği yaptı deyince, yine CHP li idareci Engin ALTAY Birgül hanımın parti suçu işlediğini söyleyip gereği yapılacak diyor. Yani Engin ALTAY Birgül hanımı yalanlamıyor.

Ey CHP sen paralelcilere işbirliği yapacaksın sonra oy isteyeceksin. Vay yavrum vay. Seçimde görüşürüz. Üzüntüm Atatürk’ün partisinin düştüğü durumdur.

MHP nin de CHP den farkı yok. MHP li Oktay VURAL’a göre gözaltılar özgür basına vurulan bir darbeymiş. Demokrasiyle bağdaşmazmış... Sizde oy isteyeceksiniz, eh görürüz.

Yıllar film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Evlatlarımızın iş için kapılardan boş dönerken, cemaate mensupların nasıl iş bulduğunu unutmadık... Abi, Abla evleriyle nasıl beyin yıkandığını, ders çalışma bahanesiyle çocuklarımızın nasıl cemaatleştirildiğini gördük.

Haklı dava baş örtüsü de cemaate sempatiyi artırmıştı.

Yalnız takıldığım bir nokta dini görüntü çizen bu cemaatin bir tane bile Kur’an Kursu yoktu.

Cemaatçiler bir zamanlar kartaldı. Hakan ŞÜKÜR bile milletvekili oldu...

Neler gördük, neler göreceğiz... Ama ortada bir gerçek var o gerçekler gün be gün gün ışığına çıkacak.

Sonuç, bunlar yaptıklarıyla paralel falan değiller bunlar düpedüz Yamuklar.

Esen kalın

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.