Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2441.4
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63422.92$

BİZ BÖYLE DEĞİLDİK!

22 Nisan 2016, Cuma 08:26

Ülkemizin Doğu ve Güneydoğusunda, ülkemizin ekmeğini yiyip sora HAİN olanlarla mücadele ediyoruz. Şehitlerimiz geliyor. Kahroluyoruz. Sonra bayrağımız aklımıza geliyor. “Bayrakları Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır; Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır” Mithat Cemal Kurtay’ın bu deyişi aklımıza geliyor. Yüce Meclis’in yüceliğine gölge düşürecek, Ankara’da ki teröre destek veren ve ülkemin ekmeğini yiyen vekil bozuntuları aklıma geliyor. Bunlar bizi “Halk Seçti” diyorlar. Hayır sizi terör ve PKK zorla seçtirdi. Siz de bu işi iyi biliyorsunuz. Ama Ankara’da o kadar korumayla gezeceğinize bir hiç uğruna öldürttüğünüz Kürt Gençleri ile birlikte elinize silahı alıp hendeklerin arkasına geçin, geçin ki sizden bir an önce kurtulalım.

Benim esas vurgulamak istediğim, ülkemin doğusu kan ağlarken, batısı vur patlasın çal oynasın. Televizyon programlarına bakıyorsunuz. Yayın akışında hiç değişiklik yok. Yine müzik, magazin, eğlence programları… TRT’de bunlardan geri kalmıyor.

Hani biz MİLLET olarak sevinçte, kederde birdik? Hani biz komşusu açken tok gezmezdik. vs.vs.  Millet olma özelliğimizi kaybediyoruz. Heyhaaat….

Ülke olarak birlikteliğimiz, duygularımız ÇATIRDIYOR. Arkadan bina yıkılırsa hiç şaşırmayın. Altında kimi kalır? Tabi ki millet…

KARAMAN’DAKİ OLAY!

Taciz olayının faili öğretmenin duruşması vardı Karaman’da ve hemen karar çıktı…

Gönül isterdi ki Karamanlılar bir araya gelsin muhteşem bir kalabalık olsun. Olay halk tarafından lanetlensin.

Duruşmaya milletvekilleri de katılmış. Bunların bir kısmının derdi, Adaletin gerçekleşmesi değil, ortalığı bulandırmak…

HDP’den de iki vekil katılmış… Zaten CHP’nin olduğu yerde HDP’de oluyor veya tersi HDP’nin olduğu yerde CHP’de oluyor. Binlerce kişinin kanından sorumlu olan, ülkenin bölünmesi için çalışan, katillerin hainlerin cenazelerine katılıp taziyeler bildirenlerin Karaman’da işi ne? Ey Karaman’ın sivil toplum örgütleri… Siz ne iş yaparsınız? Böyle bir cinsel taciz davasına HDP’li vekillerin katılmasına nasıl müsaade edersiniz? Topraklarımızı kirletenlerin ne işi var?

Bu arada Ak Partili vekillere de seslenelim!... Sizler nerelerdesiniz? Karaman’a en az 200-300 vekille gelip olaya çok büyük tepki verdiğinizi neden göstermezsiniz? Bu olay sizi pek ilgilendirmiyor mu? Herhalde duruşmaya Aileden Sorumlu Bakanımız da katılmadı… Bu duruşmalara katılmayacaksınız da neye katılacaksınız?

Eğendim mahkeme kararını hemen vermiş. Tacizci öğretmen 508 yıl ceza almış. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ çok memnun. Yahu adamı güldürmeyin. Çekilmeyecek cezalar adaletin direğimidir?

Tacizci namussuz öğretmen 54 yaşında. Kaç yıl daha yaşar? Tabii ki Allah bilir. Ama kulun bildiği bir şey var. Bu öğretmen 508 yıl yaşamaz. Hiç örneği yok… Çekilmeyecek cezayı kamuoyunun önüne ceza diye sunmayın. Adam yaşarsa 15-20 yıl daha yaşar. Belki de daha az. İşte sizin verdiğiniz ceza bu kadar. Siz bu namussuzu idam edebiliyor musunuz? Hayır bu kadar ağır suça verdiğiniz süre ortada.

İşte ülkemin adaleti bu. Özgecan’ın hadisesinde olduğu gibi, biri çıkıp adaleti tesis ederse şaşırmayın.

Benim anlayışımda CEZA insanların vicdanlarını rahatlatmalı ve intikam duygularını ortadan kaldırmalıdır. Yoksa CEZALAR CAYDIRICI olmalıymış falan filan…

Hikaye-Külahıma anlatın…

Şu unutulmasın. Cezalar bu kadar hafif olursa, bu ülkede herkes kendi adaletini tesis etmeye çalışır. Bu da  ülkenin ve demokrasinin sonu demektir.

MHP’de YÖNETİCİLER NEREYE KOŞUYOR?

Partiyi başarısızlıktan başarısızlığa koşturan parti yönetimi gitmemek için ayak diretiyor… MHP’yi barajın altında bile bırakıp bir dönem siyasi nadasa çeken ve MHP’yi son seçimlerde PKK’nın partisiyle aynı milletvekiline sahip hale getiren Devlet BAHÇELİ ve ekibi siz gitmeyeceksiniz de kim gidecek? İşiniz gücünüz parti içi muhalefetin başını koparmak. Seçimle gelen il yönetimlerini, size rağmen seçilen il yönetimlerini bir bir görevden aldınız. Edebali’nin ‘Düşmanını çoğaltma’ sözüne nazire yaparcasına muhalefetinizi çoğaltıp, sonunuzu hazırladınız.

Aslında problem Devlet BAHÇELİ’de değil onun etrafındakilerde… Devlet BAHÇELİ vasıtasıyla seslerini dile getiriyorlar. MHP’ye çöreklenmiş ekip bir türlü gitmek istemiyor. Gideceksiniz hem de TIPIŞ TIPIŞ gideceksiniz. Bu kadar başarısızlıktan sonra hala ayakta kalamazsınız…

Giderken giderayak insanları karalamayın… Bir Meral AKŞENER geliyor. Yok PARALEL yapı partiyi ele geçirmeye çalışıyor muş, Meral hanım paralelcilerin adayıymış. Geçin bu ayakları… Ey Bahçeli bey CHP’yle ortak Cumhurbaşkanı çatı adayınız EKMELETTİN Bey kimin adayıydı… EKMELETTİN bey kimin vekil adayıydı. İnsanları karalamaktan vazgeçin…

Meral Hanım paralelci olunca, bu ülkede ne kadar itibarsız olacağını göremiyor mu? Paralel yapı da sıfırı tüketti ama medyasıyla Meram Hanım’ın arkasında olduğunu belirtip hala bir gücünün var olduğunu göstermeye çalışıyor. Onlar da o kadar şeref yoksunu. Yapmayın, etmeyin, namuslu insanlara kara çalmayın. Adam gibi gidin.

KILIÇDAROĞLU YİNE GÜLDÜRDÜ….

Ülkemizin sıkıntılı ortamında Kılıçdaroğlu’nu seyredip dinleyince vallahi gülüyorum. Kılıçdaroğlu’nun çakma kabadayılığı hep kendi gurup toplantısında oluşuyor. Söylüyorum ya kalabalığı görüp vaaz verirken coşan ve namaz vaktini geçiren imam gibi, Kılıçdaroğlu’da tek hazır kalabalık olan gurup toplantısında coşuyor da coşuyor. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Eleştiri sınırlarını aşıp, küfüre baş vuruyor. Sonra sözlüğe ve CHP’li kadınlara sığınıyor.

En komik olanı da Cumhuriyet olmasaydı ben CHP’nin Genel Başkanı olamazdım diyor. İlahi Kemal Bey! Siz yatın kalkın Deniz Baykal ve yavuklusuna dua edin. Siz onların sayesinde CHP’nin Genel Başkanı oldunuz.

MHP’den sonra değişim sesleri CHP’de de duyulmaya başladı. Ben hem CHP, hem de MHP’ye kendinize LİDER bulun demiştim. Çünkü her iki parti de “Genel Başkan” seviyesinde temsil ediliyor. LİDERLERİ YOOOK…

AK PARTİLİLER SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN!

Yıllardır Türkiye’de güçlü bir muhalefet olmadığının sıkıntısını çektik. Güçlü bir muhalefet, iktidarı yanlışlardan alıkoyar.

Geldiğimiz nokta da bir keyfiyetçiliğin, veya ‘ben yaptım oldu’ zihniyetinin de siyasi iktidara özellikle belediyelerde kullanıldığını gördük…

MHP deki değişim AK Partililerin de gündemine girdi. Ak Parti Gaziantep Vekili Şamil TAYYAR, TV’deki programında, nazikçe Meral AKŞENER’in paralelin adamı olduğunu söylüyor. Aynı şeyi TRT’deki programda Sedat ARSEVEN’de kullanıyor.

Yapmayın etmeyin. İnsanlara emin olmadıkça kara çalmayı… Güçlü bir muhalefet sizi rahatsız edebilir ama ülkenin yararınadır. Devlet Bahçeli lehine görünmek sizin iktidarınızın güç garantisidir ama yanlıştır.

Vatanımız ve milletimiz için her şeyin hayırlısı olsun diyoruz. Esen kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.