Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2448.2
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64452.97$

BİR YİĞİDİMİZİ DAHA ŞEHİT VERDİK?

03 Nisan 2015, Cuma 00:00

Mehmet Selim KİRAZ…

Savcımız… Yiğidimiz… O artık ŞEHİT…

Olay günü gündüz savcımızın rehin alındığını tesadüfen öğrendim. Zira ülke genelinde SKANDAL bir elektrik kesintisi vardı. Olayı öğrenince etrafındakilere eyvah dedim… Teröristlerin savcımızın başına bir şey getireceğini hissettim. Teröristler tamamda, savcım inşallah kurtulur dedim.

Akşam 20.55 de acı haber geldi… Önce savcım yaralı dediler. Kafasında üç vücudunda iki mermi ile acaba kurtulur mu dedim? Olmadı yiğidimiz şehit oldu…

Şimdi soruyorum bu savcımın katilleri kim?

Unuttuk sanmayın! Odun hikâyesi ile başlayan GEZİ olayları… Teröristlerle omuz omuza baş başkaldırı… Seçimsiz demokrasi yani darbe istekleri... Yakıp yıkmalar gösteriler…  İktidardan umudunu kesmiş muhalefetin destek çığlıkları. Milletvekilleriyle ednan eylemleler. Acaba iktidarı devire bilirmiyiz?  Ahlak yoksunu işlere başvurmak… Kimler kimlerle saf tuttular… Gezi de ki tohumlar meyvesini verdi. Acaba şehidimin ailesinin yüzsüne nasıl bakacaksınız?  Sizde yüz yok bakarsınız,  bakarsınız…  Cinayeti devlete yıkmaya çalışan zavallı muhalefet… Bunun için atılan twitler… Gezi sırasında kalemini satanlar, çizerler, yazarlar, akademisyenler, kısacası geziye destek veren herkes bu cinayette sizinde tuzunuz var. Dedik ya saf tutuğunuz kişiler terör örgütleriydi… Siz hala Berkin ELVAN’ı ekmek almaya gitti zannedin. Aslında sizde biliyorsunuz mesele ne odun ne ekmek meselesi Berkin Elvan bu yaşında devletin güvenlik güçlerine sapanla taş atıyordu.

İç güvenlik yasası meclisten çıkarılmaya çalışırken karşı gelenler! Teröristlere verilecek cezayı çok bulan zavallılar. İnsan katili teröristin yanında yer alanlar.

Gazetelere tam sayfa ilan verip iç güvenlik yasasına karşı duran BAROLAR. Efendim polis gaz atınca etkisinden kurtulmak için kazağınızla burnunuzu kapatırsanız yüzünüzü kapatıyorsunuz diye hapsi boylarsınız diyen, teröristin kanunsuz göstericilerin yanında yer aldıklarını acaba bilmiyorlar mı?

Siyasi iktidar düşmanlığı onlara her yolun mubah olduğunu gösteriyor.

Avukatlarda panik başladı. Adliye girişinde bakarsınız X-Roy cihazların geçmek zorunda kalırlarsa olurmu hiç? Avukatların ayrıcalıkları olmalı. İçinizde bir sürü çürük elma var. Katil teröristleri gönüllü olarak savunan avukatlar her haltı yapar.

O cihazlardan geçeceksiniz ve üzeriniz aranacak. Unutmayın Danıştay saldırısını yapıp Danıştay üyesini katleden bir avukattır…  Bir şey den mi korkuyorsunuz. Kendinize güveniniz yok mu?

Bırakın sizi de arasınlar…

Ne zaman Türkiye’de suçluların teröristlerin, katillerin aleyhine bir yasa çıkarılmaya çalışılsa bir ileri özellikle de muhalefet ve barolar karşı çıkıyorlar. Kamu vicdanını rahatlatacak cezaların önüne geçmeye çalışıp terörizme ve teröristlere destek veriyorlar.

Unutmayın terörist ve terörizmin namlusu serseri mayın gibidir. Nereye döneceği belli olmaz. Size de dönebilir.

Savcımızın şehit olduğu akşamı sinirimden uyuyamadım. Ertesi gün çocukluk arkadaşım mahallelim, can dostum dürüst insan Adnan Başköse ile görüştüm. Kendisi çay ocağı işletiyor. Üzdündü. Ağabey dedi…

Çay ocağında ki gençlere seslendim! Gençler ben buralarda gece gündüz demeden çalışayım. Oğlum Doktor olsun, Savcı, Hâkim, Subay olsun, mühendis olsun diye uğraşayım. Her türlü fedakârlığı yapıp oğlumu okutuyum.  Oğlum savcı olsun. Sonra iki tane neüdüğü gelsin oğlumu öldürsün. Bu nasıl insanlık? Dedim diyor Adnan Kardeşim…

Doğru söylerin be kardeşim, doğru söylerinde bunu yaparlar, destek verenler acaba insan mı?

01 Nisan Çarşamba günü şehidimizin yolculuğuna uğurladık. Yüreğinde biraz Allah korkusu olanlar cenaze namazı için bir araya geldiler… Yüreklerinde gezi ruhu falan yoktu! Yüreklerinde şehitleri için son görevlerini yerine getirme inancı ve insanlığı vardı… Cenazeye ulaşamayanlar televizyonları başında görevlerini yaptılar…

Savcım. Yiğit savcım Mehmet Selim KİRAZ. Seni uğurlarken göğsümüz kabardı. Sana binlerce insan omuz verdi kimseye nasip olmayan bir kalabalıkla uğurladık seni. Milyonlar televizyonları başında sana omuz verdi… Seni ebediyete uğurlayanlarda inançlı ve yürekli idi…

Sana çiçek atılmadı. Alkış tutulmadı. Çünkü seni uğurlayanlar şehitliğin ne demek olduğunu bilenlerdi… Onlar ellerini açtılar, sana dualar ettiler Fatihalar okudular. Ailen milletime emanet.

Nur içinde yat Cennet mekânın olsun inşallah. Hepimizin de başı sağolsun.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.