Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2399.3
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    62617.78$

BİR KILIÇDAROĞLU KLASİĞİ

21 Ağustos 2015, Cuma 00:00

7 Haziran 2015 Seçimlerinden sonra CHP’nin ve Kılıçdaroğlu’nun tavrına bir göz atalım. Hani bir şarkı var ya ‘Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım’ diye. Vallahi güler misin ağlar mısın? Seçim akşamı, duruşuyla bile tepki toplayan CHP’li Haluk KOÇ çıkıyor CHP ile ilgili bir laf etmeden AK Partinin seçimin mağlubu olduğunu söylüyor. İnsanın; ‘sen bir kendi partinin haline bark’ diyesi geliyor. Ama onların amacı CHP değil, Ak Parti ve Tayyip ERDOĞAN... HDP ve PKK’yı yüksek sesle kınayamıyorlar. Sadece HDP gibi yuvarlak laflar edip, ‘Terörün her çeşidine karşıyız’ diyorlar.

Sayın KILIÇDAROĞLU, Kaçaksaray dediği AKSARAY’a yani Cumhurbaşkanlığı makamına çıkmayacağını belirtiyor. Son gelinen noktada CHP’li Engin ALTAY, Kılıçdaroğlu’nun Aksaray’a çıkabileceğini söylüyor. Memleket meselesi olunca çıkacakmış. Güldürmeyin adamı, bir söz vermişseniz sözünüzün arkasında durun. Kıvırmayın yoksa adınız Çarkçı Kemal’e çıkar. Kuramayacakları, güvenoyu alamayacakları hükümet için Cumhurbaşkanına adeta yalvarıyorlar; ‘Ne olur görevi CHP’ye verin’ diye. 

Beyler bu çocuk oyuncağı değildir. Bu kritik dönemde CHP ile vakit geçirilmez...

Sayın Bülent ARINÇ Mecliste konuşma yapıyor. PKK’lı Bayan milletvekili sayın ARINÇ’a sürekli sataşıp laf atıyor. Sayın ARINÇ’da ‘Sus be kadın’ diyor. Ertesi gün HDP’li bayan vekiller kadınlara hakaret edildi falan deyip basın toplantısı yapıyor. CHP’li Bayan vekiller de basın toplantısı yapıp ‘Bayanlara hakaret edildi’ diye ARINÇ’ı kınıyorlar. HDP’li Figen Yüksekdağ; ‘Arkamızı önümüzü terör örgütlerine dayadık’ derken, Türkiye Cumhuriyetine hakaret ederken CHP’li bayan vekillerden tık yok.

HDP Doğu, Güneydoğuda PKK’nın hain saldırılarını kamufle etmek için İstanbul’a ‘Barış’ mitingi düzenliyor, CHP’li vekillerle HDP’li vekiller en ön safta...

CHP Tunceli için ekip gönderip ‘Rapor’ hazırlatıyor. İkinci bir Haluk KOÇ olma yolunda, yani halkın tepkisini çekme yolunda emin adımlarla ilerleyen CHP’li Levent GÖK Raporunu açıklayıp yorumlar yapıyor: Efendim devlet Tunceli’de “Güvenlik Bölgesi” ilan edince halk tarım ve hayvancılıkta sıkıntı çekiyormuş. Ceviz toplama zamanı da yaklaşıyormuş. Devlet güvenlik bölgesi ilan edince Tuncelililer mağdur oluyormuş. Sayın GÖK Tuncelilerin mağduriyetini gidermek sana mı kaldı? CHP sayesinde Tunceli iki milletvekilliğini de HDP’ye verdi. HDP’li o iki vekil çıkıp konuşsun. Onlar terörle meşgul olduğu için bu görev bu görev size mi verildi? Siz neden devleti kaşıyorsunuz. ‘Ey Tunceliler el birliği ile Teröre karşı gelin, devletimiz güvenli bölge falan ilan etmez’ diyemiyor musunuz? Bir ilkokul çocuğunun bile neden güvenli bölge ilan edildiğini bilirken, siz neden devletle uğraşıyorsunuz?

Ey Atatürk’ün kurduğu CHP’liler, çizginize bir bakın. Atatürk CHP’nin başında olsa sizin gibi mi davranır, sizin gibi mi konuşur, sizin gibi mi sözünden dönerdi?

Sizleri düşünmeye davet ediyorum. Tabii insafa da...

MHP ve DEVLET BAHÇELİ KLASİĞİ...

HDP ile aynı sayıda milletvekili çıkaran MHP’yi anlamakta zorluk çekiyorum. Daha doğrusu Devlet BAHÇELİ’yi anlamakta zorlanıyorum. Vekilleri paralel yapının kanallarında endam eyleyen BAHÇELİ’nin MHP’yi nereye götürdüğünü göreceğiz. Efendim AKP-CHP koalisyon kurmalıymış, AKP-HDP’de kurabilirmiş, ipe sapa gelmeyen laflar. Bahçeli herhalde iyi bir Beşiktaşlı. Bir ara slogan vardı BJK’nin çarşı gurubu için: “ÇARŞI HERŞEYE KARŞI” diye. Şu andaki siyasi stratejide de Bahçeli “Her şeye karşı” sevsinler sizi... Efendim MHP Anamuhalefet olmak istiyormuş, yavru muhalefeti çok iyi yaptılar ya...

Beyler bizler Alparslan TÜRKEŞ milliyetçisi ve ülkücüsüyüz...

Bizim ülkücülüğümüzde Apo’yu idamdan kurtaracak yasanın altında imzamız olmaz...

Bizim iktidar ortağı olduğumuz hükümette Başbakanın karısı Rahşan ECEVİT’in hakaretleri olamaz.

Bizim ülkücülüğümüzde Ahmet Necdet SEZER’e tahammül yoktur.

Bizim ülkücülüğümüzde sayın Bahçeli’yi desteklemedi diye seçimle gelen il başkanlarını ve yönetimi görevden almaz yazmaz.

Bizim ülkücülüğümüzde Sinan OGAN’ı refüze edip, IĞDIR’ı PKK ve HDP’ye teslim etmek olmaz.

Bizim ülkücülüğümüzde CHP ile çatı adayla Cumhurbaşkanlığı seçimine girmek olmaz.

Adı ön plana çıkan diğer partilerin bile desteklediği hanımefendi Meral AKŞENER bizim ülkücülüğümüzde pasivize edilmez, ancak yüceltilir. Aynı şekilde bizim ülkücülüğümüzde Prof. Ümit ÖZDAĞ’da yüceltilir...

Daha çok sayabilir ama gün gelir bizim ülkücülüğümüzde Sayın BAHÇELİ’nin yeri olmaz.

Esen kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.