Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64066.537$

BİR ÇINAR DEVRİLDİ...

19 Ocak 2016, Salı 08:46

Diyarbakır ilimizin ÇINAR ilçesinden bahsediyorum. Güzel bir ilçemizdi. Terör onu da vurdu. Kundaktaki bebek, babasının dizinin dibindeki 5 yaşındaki kızımız, polisimiz vatandaşımız yine katledildi. Yıkılan binalar. Tablo vahimdi. Kullanılan patlayıcı tonlarla ifade edilmeye başladı. Terörle mücadele edemeyen hain ve ihanet şebekeleri oklarını Tayyip Erdoğan üzerinden devlete yöneltmişlerdi... Biz Kurtuluş Savaşımızda da bu ihanet seslerini duymuştuk. O dönemde Atatürk onların anladığı dilden cevap vermişti. Bugün ise devletim onlara demokrasiyi öne sürüp bir şeyler yapmıyor. Onlarda bir yerleriyle konuşup yazıp çiziyorlar. Bedel ödetmeyen, bedel öder. Bırakın piyonları, şu bataklıktaki domuzlara bir el atalım. Bakın nasıl işler yoluna giriyor. Akademik Kariyerin ne kadar uzuz olduğunu hep birlikte gördük.

Terörün adını ‘BARIŞ’ koydular. Ülkeyi bölmenin adını ‘ÖZGÜRLÜK’ koydular. Bu işlerle uğraşmanın adına ‘DEMOKRASİ’ dediler.

Siz bu ülkeye ihanete devam edin, eninde sonunda sonunuz hendek içindeki terörist sonu gibi olacak.

Şunu unutmamak gerekir; “Okumak cehaleti alır, ‘eşeklik’ baki kalır” Bu millet sizlerin ihanetini hiç unutmayacak.

CHP YİNE GENEL BAŞKAN SEÇTİ!!!

Evet CHP yine Genel Başkan seçti. Bir türlü LİDER bulamadı. Bir arkadaşımın sosyal medyada paylaştığı gibi CHP yine oylarını artıracak(!) ve bakalım kaç seçim hezimeti yaşayacak.

Terörle mücadele eden ülkemde, ana muhalefetin elini taşın altına koymadığı gibi terörle mücadeleye TAKOZ koyduğunu hepimiz biliyoruz.

Türkiye'nin bağımsızlığına bölünmez bütünlüğüne göz diken, teröre destek veren dış mihrakların desteklediği Akademisyen görüntülerin bildirgesine ‘DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ’ diyen bir CHP var.

Gezi olaylarındaki sözde ekmek almaya giden Berkin ELVAN'a sahip çıkan zihniyet, Çınar'da babasının dizinin dibinde katledilen Mevlüde İrem kızımıza sahip çıkamadı. Zira o terörist yandaşı değildi...

CHP’li kardeşlerim alınmasın ama CHP Atatürk çizgisinden uzaklaştığı gibi ince ince etnik ve mezhep çizgisi oluşturmaya başladı. Çoğu zaman HDP ile aynı çizgide olduğunu söylemeye gerek var mı?

KILIÇDAROĞLU'NUN USLUBUNA BAKIN!

Tek adaylı CHP Genel Başkanlığı seçiminde konuşan, Tek aday Kemal KILIÇDAROĞLU'nun üslubu pes dedirtecek cinstendi. Daha önce dedim ya Sayın KILIÇDAROĞLU kalabalık cemaati görünce coşan ve namaz vaktini geçiren imam gibi kalabalık CHP gurubunu görünce coşuyor, coşuyor…

Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ağza alınmadık hakaretlerde bulunuyor. Bir küfür etmediği kalıyor. Ayıptır be... İnsanın ağzından çıkanı duyması gerekir.

Şakşakçı Gürsel TEKİN Bey'de ‘efendim eleştirilere açık olmalı’ diyor. Ey Gürsel TEKİN hakaretin adı ne zamandan beri eleştiri oldu? Gerçi siz teröre destek bildirgesine bile düşünce özgürlüğü dediğinize göre size ne diyelim...

Sayın KILIÇDAROĞLU Mevlana törenleri haftasında Konya'ya geldiniz Şeb-i Arus'a katılmadan geri döndünüz. Keşke katılsaydınız Hz. Mevlana'nın o meşhur sözü EDEP YA HUU! yu anlamış olurdunuz.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE MADDİ MANEVİ DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYELİM!

Şu anda siz bu yazıyı çayınızı yudumlayıp okurken evinizde rahat uyurken askerimiz, polisimiz, canlarını ortaya koyup vatan için mücadele ediyorlar. Kendi canlarını feda ettikleri gibi, eşlerinin çocuklarının canlarını da feda ediyorlar. Bizim yapacağımız en önemli iş önce dua sonrada itin köpeğin sesini kesmek için birlikte olmak mitingler düzenlemek. Ülkemizin, bayrağımızın inancımızın bekçileri olduğumuzu yüksek sesle haykırmak elindeki kalemi ihanet için kullananların ellerini titretip yazamaz hale getirmek boynumuzun borcu olmalı.

SAVCILARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR.

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı. Teröre ve onun ihanet şebekelerine destekçilerine karşı adeta bir ‘MİLLİ MÜCADELE’ veriyoruz. Bu ülke, bu zor günlerde ihanet eden, hainlik edenlere mutlaka bedel ödetmeli hem de en ağır şekilde. Şehitlerimizin geride kalanlarının yüzüne bakamayız. İhanetin bedelini en ağır ödetecek, ADALET kurumumuzdur. Dolayısıyla Savcı ve Hakimimize çok iş düşmektedir. DOKUNULMAZLIK zırhında olanlar. Her türlü ihaneti, hakareti yapmaktan devletimizin ve milletimizin yüce değerleriyle oynamaktadırlar.

Birliğimize, dirliğimize, bölünmez bütünlüğümüze, bayrağımıza, inancımıza göz dikenlerin sonunu hep beraber göreceğiz. Esen kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.