Konya
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,8996 %0.07
52,8728 %-0.13
6.895,60 % -0,84
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'nın gıda devi Başkanı Erkoyuncu, Bakan Yumaklı ile kritik zirvede!

Konya'nın gıda devi Başkanı Erkoyuncu, Bakan Yumaklı ile kritik zirvede!

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Kastamonu'da Tarım ve Orman Bakanı'nın katılımıyla düzenlenen çalıştaya katıldı. Tarımsal çeşitlilik, örgütlerin güçlendirilmesi ve dijitalleşme konuları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Erkoyuncu, çalıştayın sürdürülebilirlik açısından önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla Kastamonu’da düzenlenen Uluslararası Çiftçi Örgütleri Çalıştayı ve Forumu’na iştirak etti.

Programda tarımsal faaliyetlerin çeşitlendirilmesi, çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesi ve tarımsal örgütlerin güçlendirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca üretici örgütlerinde değer zinciri, iklim değişikliğine uyum ve dijitalleşme başlıklarında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Çalıştayın üretici örgütlerinin daha güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasına önemli katkılar sunacağını belirten Erkoyuncu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *