Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0407 %0.04
55,5314 %-0.06
6.560,06 %0.13
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’da üniversite öğrencileri için yeni dönem: NEÜ’de Diyanet Genç Ofis açıldı

Konya’da üniversite öğrencileri için yeni dönem: NEÜ’de Diyanet Genç Ofis açıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, gençlerin maddi ve manevi gelişimi için Diyanet Genç Ofis açıldı. Açılış törenine konunun önemine vurgu yapan yetkililer katıldı. Ofis, öğrencilere sosyal ve kültürel faaliyetler sunmayı hedefliyor.

Konya’da üniversite öğrencileri için yeni dönem: NEÜ’de Diyanet Genç Ofis açıldı
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 2 dk

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Hukuk Fakültesi’nde öğrencilerin maddi ve manevi gelişimlerine katkı sunmak ve gençleri sahih dini bilgilerle buluşturmak amacıyla Diyanet Genç Ofis hizmete açıldı.
Açılış programına İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Koyuncu, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel Ege, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demirel, NEÜ Genel Sekreteri Dr. Rahim Çimen, Konya İl Müftü Yardımcıları Mevlüt Hakan Asan, Adem Cantürk Can ve Mustafa Şimşek, Meram İlçe Müftüsü Cahit Küçükyıldız, Karatay İlçe Müftüsü Halil Taş, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.


Programda konuşan İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal, Diyanet Genç Ofislerin gençler açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Uysal, ofislerin açılmasında emeği bulunanlara, özellikle gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlara teşekkür etti.
NEÜ Genel Sekreteri Dr. Rahim Çimen de Konya İl Müftülüğü ile üniversite arasında iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, Diyanet Genç Ofisin öğrenciler için önemli bir hizmet alanı oluşturacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ali Öge tarafından açılış duası yapıldı. Program, protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle devam etti.
NEÜ Hukuk Fakültesi bünyesinde hizmet verecek Diyanet Genç Ofisin, öğrencilerin sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine yönelik çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapması hedefleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız