Konya
Parçalı bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Spor Victor Osimhen ameliyat oldu

Victor Osimhen ameliyat oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde VfB Stuttgart ile oynanan karşılaşmada sol dizinde esneme oluşan ve yapılan MR tetkiklerinde serbest fragman tespit edilen Nijeryalı golcü Victor Osimhen’in ameliyat olduğunu açıkladı.

Victor Osimhen ameliyat oldu
KAYNAK: dha
Okunma Süresi: 1 dk

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi’nde Stuttugart ile oynanan karşılaşmanın ardından sol dizinde esneme oluşan ve MR görüntülenmesinde serbest fragman tespit edilen Victor Osimhen, bugün ameliyat oldu. 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Victor Osimhen, bugün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde kulüp doktorumuz Yener İnce tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon geçirmiştir. Oyuncumuzun durumu günlük değerlendirmelerle takip edilecek olup tedavisi kulüp sağlık ekibimiz gözetiminde sürdürülecektir. Futbolcumuz Victor Osimhen’e geçmiş olsun diyor, en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 
 
 


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız