Konya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
6.225,55 % 0,12
Konya Postası Gazetesi Spor Veda Vakti diyerek duyurdu! Kaptan duygulandırdı!

Veda Vakti diyerek duyurdu! Kaptan duygulandırdı!

Konyaspor’un kaptanı Soner Dikmen, Konyaspor’a veda ettiğini duyurdu.

Veda Vakti diyerek duyurdu! Kaptan duygulandırdı!
Okunma Süresi: 2 dk

“VEDA VAKTI!

Acısıyla tatlısıyla Konya maceramın sonuna geldiğimi duyurmak istiyorum. Unutulmayacak hatıralar, çok güzel anılar biriktirdim, bir çokta dostluklar edindim bu şehirde. Lig üçüncülüğü, kısa da olsa Avrupa maceramız, evimizde nice zaferler. Hepsi futbol kariyerimin en özel yerinde olacak. Elbette her zaman gülmedik. Beraberce üzüldüğümüz ağladığımız zamanlar da oldu. Kardeşim Ahmet Çalık'ı kaybettiğimiz gün tüm şehir birlikte ağlamıştık. Sonra sizlerle kenetlenip birlikte ayağa kalktık hayatımın en zorlu anında benimle oldunuz.

Futbol sahasında her şey istediğiniz gibi olmaz bazen. Yeşil beyaz formayı giydiğim 115 karşılaşmada tüm gayretimi ve mücadelemi sahaya yansıtmaya çalıştım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel şehri, hep mükemmelliğiyle hatırlamak istiyorum. Konya denilince!

Mevlana'daki sabah cıvıltılarını koca bir şehrin hoşgörüsünü Ahmet'imin güzel gülüşlerini hatırlayacağım, her zaman. Hayat böyledir. Her güzel anın bir sonu vardır.

Sözlerimin sonunda, Konya'da beraber çalıştığım başkanlarıma, yöneticilerimize, teknik direktörlere ve bizlerde çok emeği olan kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bir parantez de BÜYÜK KONYASPOR taraftarına. Sağ olsunlar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu güzel şehri, bu güzel insanları asla unutmayacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hoşça kalın”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız