Tümosan Konyaspor’un, 22 Mayıs Cuma günü saat 20.45’te Antalya’da Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde şehirde birlik ve beraberlik ruhunu üst seviyeye çıkarmak için yaptığı “Bayrak As” çağrısına Karatay Belediyesi’nden hızlı destek geldi. Yeşil-beyazlı kulübün; sivil toplum kuruluşları, taraftarlar ve şehrin tüm dinamiklerine yönelik yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan belediye ekipleri, final heyecanını sokağa taşıdı. Karatay Belediyesi hizmet binası başta olmak üzere ilçenin meydanları, ana caddeleri ve önemli merkezleri Konyaspor bayraklarıyla süslendi.

KARATAY’IN 14 KRİTİK NOKTASI BAYRAKLARLA DONATILDI
Belediye ekipleri tarafından hummalı bir çalışmayla gerçekleştirilen bayraklandırma kapsamında; Eski Garaj bölgesi, Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi, Karatay Kültür Merkezi, Aziziye Kültür Merkezi, Belh Kavşağı, Enntepe Kavşağı, Teksas Durakları, İstanbul Caddesi, Bedesten girişi, Mevlana Türbesi çevresi, Celaleddin Karatay Caddesi, Sedirler-Fetih Caddesi kesişimi, Matbaacılar Kavşağı ve Ereğli Yolu Kavşağı yeşil-beyaz renklerle kaplandı.

BAŞKAN KILCA: “İNŞALLAH TAKIMIMIZ ANTALYA’DAN KUPAYLA DÖNECEK”
Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde Konya'da oluşan büyük coşkuya belediye olarak katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm şehri bu heyecana ortak olmaya davet ederek şunları söyledi:
“Şehrimizin markası olan Konyaspor’umuzun her zaman yanındayız. Final maçı öncesinde oluşan heyecana ortak olmak ve hemşehrilerimizin coşkusuna destek vermek amacıyla Karatay’ımızın birçok noktasını bayraklarımızla süsledik. İnşallah takımımız Antalya’dan kupayla dönecek ve bu gururu hep birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı da Konyaspor’umuza destek olmaya davet ediyorum.”

