Konya
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1845 %0.09
52,8521 %-0.12
6.608,03 % 0,26
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'ya yağış müjdesi: Beklenenden kuvvetli olabilir!

Konya'ya yağış müjdesi: Beklenenden kuvvetli olabilir!

Amatör hava tahmincisi Kuttusi Demir, Konya'da salı öğleden sonra çarşamba sabahına kadar yağış kütlelerinin güçlenebileceğini belirtti. Detaylı bilgilere yarın ulaşılabileceğini vurgulayarak, güncellemelerin takip edilmesini önerdi.

KAYNAK: AA
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Amatör hava tahmincisi Kuttusi Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Konya genelinde salı öğlen sonrası ile çarşamba sabah saatleri arasında konvektif değerlerin yükseldiğini belirtti.

Demir, bu durumun “hafif geçiş olarak beklenen yağış kütlelerinin daha kuvvetli yağış bırakmasına” neden olabileceğini ifade etti.

Ayrıca, “Yarın gelecek veriler sonrası detaylı bilgi aktarımı yapacağım. İnşallah güzel bir sisteme evrilir.” diyerek yağış sisteminin güçlenebileceğine dikkat çekti.

Konya genelinde etkili olabilecek bu hava sistemiyle ilgili güncellemelerin takip edilmesi öneriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *