Konya Ticaret Odası (KTO), Konyaspor’un başlattığı Konyaspor Kola kampanyasına destek çağrısında bulundu. KTO, lokanta, restoran, kafe ve market sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerini işletmelerinde Konyaspor Kola’ya yer vermeye davet etti.
Oda tarafından yapılan çağrıda, tüm üyelerden alışveriş yaptıkları ve hizmet aldıkları işletmelerde Konyaspor Kola’yı talep etmeleri ve tercih etmeleri istendi.

“KONYASPOR ŞEHRİMİZİN ORTAK GURURU”
Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konyaspor’un şehrin ortak gururu olduğunu belirterek kampanyaya destek verdiklerini söyledi.
Öztürk, “Şehrimizin takımı Konyaspor’umuzun başlattığı bu kampanyaya Konya Ticaret Odası olarak destek veriyoruz. İş dünyamızın katılımıyla Konyaspor Kola’nın daha fazla işletmede yer almasını ve daha geniş kitleler tarafından tercih edilmesini sağlayabiliriz. Tüm üyelerimizi işletmelerinde Konyaspor Kola’ya yer vermeye, tüm hemşehrilerimizi de bu ürünü tercih ederek takımımıza katkı sağlamaya davet ediyorum” dedi.

“DAYANIŞMAYI HEP BİRLİKTE BÜYÜTELİM”
Kampanyanın büyümesinde şehir dayanışmasının önemine dikkat çeken Öztürk, işletmelerde ürüne ayrılacak yerin ve alışverişlerde yapılacak tercihin Konyaspor’un geleceğine katkı sağlayacağını ifade etti.
Öztürk, “Bu ürünün daha fazla noktada tüketiciyle buluşması, kulübümüzün sürdürülebilir gelir kaynaklarının güçlenmesine de yardımcı olacaktır. Konya iş dünyasının ve hemşehrilerimizin katılımıyla bu dayanışmayı hep birlikte büyütelim” ifadelerini kullandı.