Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Hisar Mahalle Muhtarı Hamit Emektar’ın evinde meydana gelen yangın nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Yangının büyük üzüntüye neden olduğunu belirten Başkan Sertdemir, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu ifade etti. Yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarını gerçekleştiren itfaiye ekiplerine ve destek veren vatandaşlara teşekkür eden Sertdemir, özverili çalışmaları dolayısıyla ekiplere minnettar olduklarını söyledi.
Başkan Sertdemir açıklamasında, “Muhtarımız Hamit Emektar’a ve kıymetli ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden ilçemizi ve tüm vatandaşlarımızı benzer afetlerden korumasını niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Yangının ardından mahallede dayanışma örneği sergilenirken, olayda can kaybı yaşanmaması vatandaşları da rahatlattı.
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk
Konya'nın o bölgesi sele teslim oldu: Belediye acil sahaya indi!
#Konya / 10 Haziran 2026
Selçuk Üniversitesi dünya liginde: Uluslararası arenada çifte başarı!
#Konya / 10 Haziran 2026
Yorumlar