Konya
Parçalı az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0769 %0.05
52,8055 %-0.06
6.561,13 % -1,43
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’da muhtarlar gönüllü itfaiyeci oldu!

Konya’da muhtarlar gönüllü itfaiyeci oldu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, muhtarlar için düzenlediği toplantıda gönüllü itfaiyecilik çalışmalarının önemini vurguladı. Başkan Altay, muhtarların şehir güvenliği için kritik rol oynadığını belirtti. Eğitimlerle afet durumlarında müdahale kapasitesi artırılacak.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Buluşması ve Gönüllü İtfaiyecilik Eğitim Toplantısı kapsamında, il genelindeki muhtarlar bir araya geldi.

Toplantıya katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gönüllü itfaiyecilik çalışmalarının önemine vurgu yaparak, muhtarların bu sürece verdiği desteğin şehir güvenliği açısından büyük bir değer taşıdığını ifade etti.

Başkan Altay, “Hem mahallelerimizin nabzını tutan hem de afet ve acil durumlarda büyük bir özveriyle görev yapan tüm muhtarlarımıza gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü gönüllü itfaiyecilik programı ile ilçelerde yangın, sel ve benzeri afetlerde ilk müdahale kapasitesinin artırılması hedefleniyor. Program kapsamında muhtarlara ve gönüllülere eğitimler verilerek, afet anlarında hızlı ve etkili müdahale için koordinasyonun güçlendirilmesi planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *