Konya
Parçalı bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,3455 %0.15
53,8868 %-0.07
6.170,17 % 0,25
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da kaybolmuştu: Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybında kan donduran detay!

Konya'da kaybolmuştu: Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybında kan donduran detay!

Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’tan haftalardır haber alınamıyor. Bedriye Kılıç, evli ve üç çocuk annesi olarak biliniyor, ancak 6 haftadır kayıp. Bu kayıp olayı cinayet şüphesiyle çevrelenmiş durumda ve dikkatler eşi Tayfur Kılıç'a çevrilmiş durumda.

Konya'da kaybolmuştu: Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybında kan donduran detay!
Okunma Süresi: 2 dk

Konya Haber: Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’tan haftalardır haber alınamıyor. Bedriye Kılıç, evli ve üç çocuk annesi olarak biliniyor, ancak 6 haftadır kendisine ulaşılamıyor. Bu kayıp olayı cinayet şüphesiyle çevrelenmiş durumda ve dikkatler eşi Tayfur Kılıç'a çevrilmiş durumda.

Şüphelerin artmasının sebeplerinden biri, Tayfur Kılıç'ın eşinin kaybolduğu gece ve kaybolduktan 15 gün sonra intihar girişiminde bulunmuş olması. Bedriye Kılıç'ın ailesi ve yakınları, yıllardır şiddet ve eziyet gördüğünü düşündükleri eşi Tayfur Kılıç'ın bu kayıp olayıyla ilgili sorumlu olduğuna inanıyorlar.

Bedriye Kılıç'ın nerede olduğu hala bilinmezken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün bu olayı incelemeye devam ediyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Bedriye'nin eşi Tayfur Kılıç ile ilgili önemli bilgilere ulaşmış durumda. Tayfur Kılıç'ın, kaybolduğu gün Tekke adlı dağlık bir köyde alkol alarak intihara teşebbüs ettiği ve bu olaydan 15 gün sonra da alkolden kötü bir şekilde etkilendiği belirtiliyor. Ayrıca, Tayfur Kılıç'ın iş arkadaşı Abdülkadir Kunduracı'ya ilaçla ilgili mesajlar göndererek helallik istediği iddia ediliyor. Arkadaşı Tayfur Kılıç hakkında çarpıcı açıklamalarda Abdülkadir Kunduracı: "Tayfur, eşi Bedriye'nin kaybolduğu gün, Tekke denilen dağlık bir köyde, alkol alıp intihara kalkışmış. Bu olaydan 15 gün sonra da gözü görmeyecek şekilde alkol almış. Whatsapp'taki iş grubuna ilaç fotoğrafı atıp helallik istedikten sonra intihara teşebbüs etmiş. Bedriye kaybolduktan birkaç gün sonra da kayınbiraderi Muhammet Er tarafından öldürüleceği korkusuna kapıldı. Artık Tayfur'dan şüpheleniyorum. Söyledikleri tutarsız, yalan konuşuyor" dedi.

Tayfur Kılıç ise Bedriye'nin kaybından kendisinin sorumlu tutulduğunu ifade ederek eşinin çocuklu birine kaçtığı söylentileri nedeniyle yaşamak yerine ölmeyi tercih ettiğini söylüyor. Ancak, bu olayın aydınlatılması için hala daha fazla soru işareti bulunuyor. (Kübra Karaburç)

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız