Konya
Parçalı bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,8962 %0.04
53,6345 %0.33
6.774,17 % 2,15
Konya Postası Gazetesi Konya Konya siyasetinin acı günü

Konya siyasetinin acı günü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kadir Ulusoy, MHP eski teşkilat başkanlarından Muhittin Çolak’ın vefat ettiğini duyurdu. “Rüzgarın Oğlu” olarak tanınan Çolak’ın vefatı ülkücü camiada büyük üzüntü oluşturdu.

Konya siyasetinin acı günü
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konyalı siyasetçi Kadir Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla MHP’nin eski teşkilat başkanlarından Muhittin Çolak’ın vefat haberini duyurdu.
Ulusoy, paylaşımında “MHP eski teşkilat başkanı Muhittin Çolak abi Hakk'a yürüdü. Mekanın cennet olsun ‘Rüzgarın Oğlu’. Rabbim rahmetiyle kuşatsın.” ifadelerine yer verdi.


Konya siyasetinde tanınan isimlerden biri olan Muhittin Çolak’ın vefatı, sevenleri ve ülkücü camiada üzüntüyle karşılandı. Sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşılırken, Çolak için dualar edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız