Konya
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0294 %0.05
56,3197 %0.54
6.352,79 %0.78
Konya Postası Gazetesi Konya Büyükşehir duyurdu: Köprülü Kavşak çalışmaları başladı

Büyükşehir duyurdu: Köprülü Kavşak çalışmaları başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Adana Çevre Yolu Şehir Hastanesi önünde Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmalarına başladı

Büyükşehir duyurdu: Köprülü Kavşak çalışmaları başladı
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde sürücülere kesintisiz ve daha güvenli bir trafik akışı sağlamak amacıyla yaptıkları köprülü kavşaklara bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Bu kapsamda daha önce yapımına başladıkları Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı ile İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’nda inşaat süreçlerinin ilerlediğini kaydeden Başkan Altay, “Bunlara ek olarak şimdi de Yeni Adana Çevre Yolu Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi kesişimine bir köprülü kavşak daha yapmaya başlıyoruz. Çalışma tamamlanınca bölgedeki trafik önemli ölçüde rahatlayacak. Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Yeni Adana Çevre Yolu’nun her iki yönde ulaşımı servis yolu üzerinden sağlanacak. Servis yollarının tamamlanmasıyla inşaatımıza başlayacağız inşallah. Sürücülerimizin bu süreçte güzergahtaki trafik işaretlerine dikkat etmeleri önemli. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız