Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0018 %0.01
53,7756 %0.19
6.130,21 % -1,53
Konya Postası Gazetesi Güncel Şehit astsubay başçavuş, Hatay'da toprağa verildi

Şehit astsubay başçavuş, Hatay'da toprağa verildi

ERZURUM'da geçen yıl yaşanan kavgaya müdahale ederken atılan taşla başından yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 10 ay sonra şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar (45), memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit astsubay başçavuş, Hatay'da toprağa verildi
Okunma Süresi: 1 dk

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar, 3 Temmuz 2023'te Pasinler ilçesi Taşağıl Mahallesi'nde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale etti. Arbede sırasında Yaşar, atılan kaldırım taşının başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaşar'ın sol gözü görmeyi yetisini kaybetti ayrıca elmacık kemiğinde ve burnunda kırık, kafatasında ise çatlaklar oluştu. Beynin su toplaması nedeniyle birçok kez ameliyat olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar, Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde 10 ay sonra 2 Mayıs sabahı şehit oldu.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Evli ve 3 çocuk babası olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'ın cenazesi, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Hatay'ın Hassa ilçesine getirildi. Şehit Yaşar için Akbez Halil İbrahim Camisi'nde cuma namazının ardından tören yapıldı. Törene protokol, askeri erkan, şehidin annesi Meryem Yaşar (65), babası Cemal Yaşar (70), eşi Nebahat Yaşar ile çocukları Merve (18), Metin (14) ve Emline Nisa Yaşar (9) katıldı. Şehit Mustafa Yaşar, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Kılıçdede Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız