Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Kitap Günleri’nin yarın sona ereceğini belirterek tüm kitapseverleri Selçuklu Kongre Merkezi’ne davet etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günleri, her yaştan kitapseveri buluşturmaya devam ediyor. Etkinliğe katılan çocuklara, gençlere ve büyüklere teşekkür eden Başkan Uğur İbrahim Altay, kitap günlerinin yarın son gününün gerçekleştirileceğini duyurdu.

Saat 22.00’ye kadar ziyaret edilebilecek
Kitap Günleri’ne henüz katılamayanlara ve etkinliği yeniden ziyaret etmek isteyenlere çağrıda bulunan Altay, ziyaretçileri saat 10.00 ile 22.00 arasında Selçuklu Kongre Merkezi’ne beklediklerini ifade etti.
Kitaplarla buluşmak ve etkinlikleri ziyaret etmek isteyen kitapseverler, Konya Kitap Günleri’nin son gününde fuar alanını ziyaret edebilecek.