Konya
Parçalı bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,7471 %0.33
53,1264 %-0.06
6.646,63 % -0,19
Konya Postası Gazetesi Dünya Honduras'ta iki ayrı silahlı saldırı: 6'sı polis 25 ölü

Honduras'ta iki ayrı silahlı saldırı: 6'sı polis 25 ölü

Honduras'ta organize suç örgütlerinin düzenlediği iki ayrı silahlı saldırıda 19'u tarım işçisi, 6'sı polis memuru olmak üzere 25 kişi hayatını kaybetti

Honduras'ta iki ayrı silahlı saldırı: 6'sı polis 25 ölü
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Orta Amerika ülkesi Honduras'ta dün art arda iki silahlı saldırı meydana geldi. Honduras Kamu Bakanlığı Sözcüsü Yuri Mora'nın açıklamasına göre, ilk saldırı ülkenin kuzeyindeki Trujillo kasabasında bulunan bir tarım arazisinde yaşandı. Bölgede çalışan işçileri hedef alan silahlı saldırıda 19 kişi yaşamını yitirdi. Ulusal Polis Sözcüsü Edgardo Barahona, hayatını kaybedenlerin yakınlarının bazı cenazeleri olay yerinden alması nedeniyle kesin ölü sayısını belirlemekte zorlandıklarını ifade etti.

İkinci saldırı ise Guatemala sınırı yakınlarındaki Omoa kasabasında gerçekleşti. Çete karşıtı bir görev kapsamında başkent Tegucigalpa'dan Omoa'ya doğru yola çıkan polis konvoyuna düzenlenen silahlı saldırıda, aralarında üst düzey bir yetkilinin de bulunduğu 6 polis memuru hayatını kaybetti.

Honduras Güvenlik Bakanlığı, her iki saldırının da aydınlatılması amacıyla adli uzmanlar ve savcılardan oluşan özel ekiplerin görevlendirildiğini ve olay yerlerine ek güvenlik güçlerinin sevk edildiğini duyurdu.

 


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız