Konya
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0277 %0.05
56,2301 %0.39
6.443,42 %2.22
Konya Postası Gazetesi Asayiş Eniştesi ve yeğenini öldüren şüpheli, saldırıyı planlamış

Eniştesi ve yeğenini öldüren şüpheli, saldırıyı planlamış

Sivas'ın Kangal ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurup kaçan Ali K.’nin (62) saldırıyı planlı olarak gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Ali K.’nin baba ve oğlunu takip edip, pusu kurup traktörle buğday taşıyan yeğeni Hüseyin Ercan'ı, ardından da eniştesi Ali Rıza Ercan’ı öldürdüğü tespit edildi

Eniştesi ve yeğenini öldüren şüpheli, saldırıyı planlamış
Okunma Süresi: 2 dk

Olay, dün saat 10.00 sıralarında ilçeye bağlı Topardıç köyü Kuşburnu tepesi mevkisinde meydana geldi. Tarlalarını biçtiren Hüseyin Ercan, traktörün römorkuna yüklediği buğdayı köyüne götürürken, arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önceden husumetli olduğu dayısı Ali K. önüne çıkarak, yanındaki av tüfeği ile ateş açtı. Kontrolden çıkan traktör şarampole devrilirken, Hüseyin Ercan olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli Ali K. daha sonra tarlada çalışan eniştesi Ali Rıza Ercan'ın yanına giderek ona da tüfekle vurarak öldürdü. 

 

Eniştesi ve yeğenini öldüren şüpheli, saldırıyı planlamış

 

MOTOSİKLETLE ARAZİYE KAÇTI

Şüpheli Ali K.'nin, saldırıyı planlı olarak gerçekleştirdiği belirlendi. Eniştesi ve yeğeni ile tarla ekimi konusunda bir süredir anlaşmazlık yaşayan Ali K.'nin, tarla biçmeye giden baba ve oğlu takip ettiği, bir ağacın dibinde pusuya yattığı, traktörle buğday taşıyan Hüseyin Ercan'ın aniden önüne çıkıp tüfekle ateş açtığı, ardından da tarlaya gidip Ali Rıza Ercan'ı öldürdüğü saptandı. Şüphelinin olay yerinden bir motosikletle kaçtığı öğrenildi. Şüphelinin kaçtığı yöne doğru dün ve bugün yapılan aramalardan henüz bir sonuç alınamadı. Şüphelinin yakalanması için jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma sürüyor. 

 

Eniştesi ve yeğenini öldüren şüpheli, saldırıyı planlamış

 

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Olay sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürülen Ali Rıza Ercan ve oğlu Hüseyin Ercan'ın cenazeleri, otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Köye götürülen cenazeler burada toprağa verildi.


 

Eniştesi ve yeğenini öldüren şüpheli, saldırıyı planlamış

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız