Konya
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2525 %0.07
53,3256 %0.28
6.851,31 % 0,46
Ara
Konya Postası Gazetesi Türkiye Bayram tatili dönüşünde yollarda yoğunluk yaşanıyor

Bayram tatili dönüşünde yollarda yoğunluk yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinin son gününde dönüşe geçen vatandaşlar kara yollarında yoğunluk oluşturdu.

Okunma Süresi: 2 dk

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ya da tatil bölgelerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürerken, karayollarında yoğunluk yaşanıyor.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu ve Düzce geçişlerinde, İstanbul istikametinde akıcı fakat yoğun trafik gözlemleniyor. Karabük-Gerede bağlantı noktası, Gerede mevkisi, Köroğlu rampası ve Bolu Dağı Tüneli kesiminde trafik zaman zaman yavaşlıyor. Aynı şekilde D-100 kara yolunun İstanbul yönünde de yer yer yoğunluk görülüyor.

Otoyolun Kaynaşlı gişeleri, Asar, Üçköprü, Düzce gişeleri, Sinirci ve Yongalık mevkilerinde araç yoğunluğu nedeniyle sürücüler yavaş ilerliyor.

Tekirdağ-İstanbul Kara Yolunda Yoğunluk

Tekirdağ-İstanbul kara yolunda ise Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Marmaraereğlisi mevkilerinde dönüş trafiği zaman zaman yoğunlaşıyor. Ulaşımın aksamaması için bölgede görev yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri aşırı hız, takip mesafesi ve hatalı sollama konularında sık sık uyarıyor.

Kocaeli ve Sakarya Geçişlerinde de Trafik Yoğun

Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli ve Sakarya kesimlerinde de İstanbul yönünde trafik yoğunluğu dikkat çekiyor. Özellikle Kandıra gişeler çıkışı sonrası Bekirdere rampası, Gültepe ve Korutepe tünelleri çıkışlarında araçlar yavaş ilerliyor.

Sakarya geçişi boyunca Hendek, Akyazı, Arifiye ve Sapanca mevkilerinde ise yoğunluk artarken, Sapanca geçişinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Yetkililer, yoğunluğun gün boyunca sürmesinin beklendiğini belirtti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *