Konya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0518 %0.06
56,2671 %0.09
6.635,49 %1.53
Konya Postası Gazetesi Spor Yönetim Hatay’da Konya pilavı dökecek 

Yönetim Hatay’da Konya pilavı dökecek 

Anlamlı Galatasaray galibiyetinin ardından milli ara nedeni ile çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen ile yönetim kurulu üyeleri takımın yeniden çıkışa geçmesinin planını yapıyorlar. Öte yandan Konyaspor yönetimi Ramazan ayı içerisinde deprem bölgesinde depremzedeler için özel bir iftar programı hazırlığı yapıyor

Yönetim Hatay’da Konya pilavı dökecek 
Okunma Süresi: 2 dk

Milli ara nedeni ile lige verilen arada Konyaspor yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları ile yeni rotasını belirledi. Takım teknik direktör Aleksandar Stanojevic nezaretinde çalışmalarını sürdürürken gelecek haftaların planlaması da yapılıyor.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN

ÜMİT DOLU 

Başkan Fatih Özgökçen teknik kadroda yapılan kan değişikliğinin ardından takımdan hep bir patlama ve çıkış beklediklerini söyleyerek “Bu beklentimiz biraz geç oldu ama adeta tam oldu. Takımımız, ligin lideri aldığı galibiyetlerle tarih yazıp seri yapan Galatasaray’ı son derece akıllı ve disiplinli bir oyun ile yenerken tüm futbolcularımız da saha içerisinde kendilerinden istenileni yerine getirdiler. Teknik heyet bu takımın önümüzdeki haftalarda çok daha başarılı sonuçlar alacağına inanıyor.

Bizde teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah milli aranın ardından alacağımız seri galibiyetler ile ligde yeniden herkesin gıpta ile izlediği takım sahada olacak” dedi.

YÖNETİMİN DEPREM

BÖLGESİ İÇİN

YENİ ÇALIŞMALARI VAR

Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri asrın felaketinin ardından deprem bölgesinde ve depremzede aileler için yapmış oldukları faaliyetler ve sosyal projeler ile Türkiye gündeminde ses getirmişlerdi.

Yönetim bu günlerde Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile bölgeye gıda tırı hazırlığı yapıyor.

Yine netleşmeyen ve ama yönetim kurulunun gündeminde olan bir başka proje ise Hatay’da iftar saatinde Konya pilavı ikramı bulunuyor.    

FUTBOLCULAR İDDİALI

Öte yandan gelecek haftanın hazırlıklarını teknik direktör Aleksandar Stanojević nezaretinde sürdüren yeşil-beyazlılarda milli takımlarına giden oyuncuların dışında eksik kadrosu ile çalışmalarını sürdürüyorlar. (Spor Servisi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız