Konya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0521 %0.06
56,3729 %0.24
6.539,11 %0.05
Konya Postası Gazetesi Spor Voleybol Milli Takımı, turnuvaya galibiyetle başladı

Voleybol Milli Takımı, turnuvaya galibiyetle başladı

Karabük’te düzenlenen Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'nda ilk maçına çıkan Türkiye Kadın Milli Takımı, İtalya’yı 3-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı

Voleybol Milli Takımı, turnuvaya galibiyetle başladı
Okunma Süresi: 1 dk

11'inci Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası, Karabük’te düzenleniyor. Yeni Mahalle Spor Salonu'ndaki şampiyonada ilk maçına çıkan Türkiye Kadın Milli Takımı, İtalya ile karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip maçın ilk setini 25-10, ikinci setini 25-19 ve üçüncü setini 25-23 önde tamamlayarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada ilk maçını kazanan milli takım oyuncuları, galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadı.

Maçın ardından konuşan İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Başantrenörü Osman Çarkçı "İtalya bizim hem dünya, olimpiyatlar ve Avrupa şampiyonalarında sürekli karşılaştığımız en dişli rakiplerden bir tanesi. Onları 3-0 mağlup etmemiz çok güzel oldu Çok mutluyum, kızlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye Kadın Milli Takımı Antrenörü Fuat Tokgöz ise şampiyonanın ilk maçında heyecanlı olduklarını belirterek, İtalya’nın karakterli ve iyi bir ekip olduğunu ilk maçı farklı bir şekilde kazanmanın kendilerine ayrı bir motivasyon sağladığını söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız