Konya
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,8950 %0.23
52,8913 %-0.09
6.966,26 % 1,07
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Uğur Özteke, Antalyaspor-Konyaspor karşılaşmasını yorumladı

Uğur Özteke, Antalyaspor-Konyaspor karşılaşmasını yorumladı

Konya Postası Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor'un deplasman Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği müsabakayı değerlendirdi.

KAYNAK: H. Uğur ÖZTEKE
Okunma Süresi: 2 dk

“KONYASPOR ÖZGÜVEN İLE YOLUNA DEVAM ETTİ”

Konyaspor, zorlu Antalya deplasmanında iki golle üç puanın sahibi olurken hem ligin sonuna daha rahat girmeyi başardı hem de özgüveniyle sonuca ulaşmanın karşılığını aldı.

Antalya deplasmanı özellikle ev sahibi takım için çok önemliydi.
Konyaspor ise Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçı öncesi İlhan Hoca’nın bazı farklı dokunuşlarıyla sahaya beklenen kadrosuyla çıktı.

Konyaspor maça öyle bir başladı ki daha birinci dakikada öne geçebilirdi.
İlerleyen her dakika Konyaspor gol yemediği müddetçe maçı rahat kazanacağının sinyallerini veriyordu.

Öyle ki Konyaspor her geçen dakikada rakibinden her alanda üstündü ama bir taraftan da akılalmaz goller kaçırıyordu.

Konyaspor net pozisyonları değerlendirse soyunma odasına üç sıfır önde gidebilirdi.
Ne var ki uzatma dakikalarında ofsayt nedeniyle geçerli sayılmayan Antalya golü de bizim için bir kırılma noktası oldu.

İkinci 45 dakikada beklenen goller gelirken yine karşı karşıya boş kaleye atılamayan gollük pozisyonlar vardı.

Konyaspor ligde son 24 deplasman maçında gol yemişti.
Ve 25. deplasman maçında gol yemeden üç puanın sahibi oldu.

Bu sonuç ve bu oyun, Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçı öncesi büyük bir özgüven kazanmamıza neden oldu.

Bu maçın tek kötü tarafı ise Antalya tribünlerinin maçtan önce başlayıp maç bitimine kadar Konyasporlu futbolculara ve Konya aleyhine yaptığı kötü tezahüratlardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *