Konya
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0344 %0
53,9992 %0.52
6.141,82 % 0,24
Konya Postası Gazetesi Spor UĞUR BAŞKAN HEP KONYASPOR’UN YANINDA

UĞUR BAŞKAN HEP KONYASPOR’UN YANINDA

Konyaspor’da bu hafta sonu oynanacak olan ve hayati önem taşıyan Adana Demirspor maçı öncesi galibiyet için her cephede yeşil beyaz sevdalıları alarma geçerken Konyaspor camiasının sevdalısı olan gönüllerde taht kuran Başkan Ömer Korkmaz da bu zor dönemeçte Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın maddi manevi desteğine teşekkür etti

UĞUR BAŞKAN HEP KONYASPOR’UN YANINDA
Okunma Süresi: 2 dk

Çok zor bir dönemde kulüp başkanlığı görevine yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte talip olarak maddi manevi sorumluluk üstlenen iş adamı Ömer Korkmaz son haftalarda takımın yakalamış olduğu yüksek performans ile maddi çıkış yollarını şimdi elini güçlendirerek arıyor. Konyaspor teknik heyeti ve futbolcular cumartesi günü oynanacak olan ve adeta 6 puanlık maç olarak nitelendirilen Adana Demirspor maçı hazırlıklarını inançla 3 puan parolası ile sürdürürken Başkan Ömer Korkmaz da pek çok platformda maddi kaynak konusunda cansiperane şekilde arayışlarını sürdürüyor.

Bu konudaki çalışmalarını KONYA POSTASI YAYIN Grubu Genel Yayın Yönetmeni usta gazeteci Uğur Özteke ile paylaştı. Başkan Korkmaz Konyaspor yönetiminin bu dönemde her cephede ayrı ayrı inanılmaz mücadeleler verdiğine dikkat çekerek “Konyaspor bu şehrin takımı. Bu şehrin markası. Konya’nın tanıtımında başta sportif alanlarda olmak üzere her alanda Konya’nın ve Konyalı’nın gurur abidesi. Bizde bu gururumuz ve simgemiz olan kulübümüzün başarısı için içeriş inde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulması için 24 saat kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz çaba harcıyoruz.  Elbette bunlarız yaparken şehrin dinamikleri ile şehrin yöneticileri ile her platformda her alanda birlikte hareket ediyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay Bey en büyük destekçimiz ve yardımcımızdır. Sayın başkanımız imkanları ve o yoğun çalışma temposu içerisinde her zaman bize kapısını açarak yanımızda olmuştur. Konyaspor’umuzun ligde kalabilmesi ve ligi de daha üst sıralarda tamamlayabilmesi için başta Sayın Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm şehrin büyüklerine ve dinamiklerine teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız