Konya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,8930 %0.1
53,7093 %0.31
6.143,97 % 0,13
Konya Postası Gazetesi Spor Başkan Korkmaz transferinin perde arkasını anlattı!

Başkan Korkmaz transferinin perde arkasını anlattı!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Radyospor’a yaptığı açıklamalarda Blaz Kramer transferinin perde arkasını anlattı. Korkmaz, Sloven futbolcuyu uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, "Blaz Kramer’i bir senedir izliyorduk. Geçtiğimiz sezon devre arasında Antalya kampında da kendisiyle görüşmeler yaptık, ancak transferi bir türlü sonuçlandıramadık" dedi.

Başkan Korkmaz transferinin perde arkasını anlattı!
Okunma Süresi: 1 dk

Sezon sonunda Kramer'in Konya'ya geldiğini ifade eden Korkmaz, "Oyuncu Konya’ya kadar geldi ancak menajerinin farklı talepleri ortaya çıkınca transferi gerçekleştiremedik ve oyuncuyu geri göndermek zorunda kaldık. Ancak kendisine olan sevgi ve sempatimiz hiçbir zaman azalmadı" diye konuştu.

Korkmaz, Kramer’in kendi ligine iyi bir performansla başladığını, ancak Konyaspor’a transfer olma isteğini ısrarla sürdürdüğünü vurguladı.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde; "Blaz Kramer transferinde oyuncu Konya’ya kadar gelmişti. Biz Blaz’ı bir senedir de takip ediyorduk. Geçtiğimiz sezon devre arasında Antalya kampında da görüşmeler yaptık ama bir türlü sonlandırmadık. Sezon bittiğinde oyuncu Konya’ya geldi. Oyuncunun menajerinin değişik istekleri ortaya çıkınca göndermek zorunda kaldık. Ama oyuncuya karşı sevgimiz sempatimiz hiçbir zaman azalmadı. Oyuncu ligine başladı; çok da güzel bir performansla başladı ama buraya gelmek istediğini ısrarla söyledi. Menajerinin taleplerini ortadan kaldırdığında tekrar değerlendirebileceğimizi söyledik. Sezon başında bahsedilen paranın yaklaşık yüzde 50’si civarında bir bonservis ücreti teklifimiz olmuştu. Şartlarımızın geçerli olduğunu kulübüne ilettik. bu şartlarda tekrar kulübümüze kazandırdık.Umutla bir forma rekabeti olacak. Türkiye’ye santrafor noktasında damga vuracaktır. Beklentilerimiz bu yönde."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız