Konya
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2381 %0.03
53,3443 %0.22
6.822,29 % 0,04
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor TORKU, Konyaspor’a yeni sezonda sponsorluk desteğini sürdürecek

TORKU, Konyaspor’a yeni sezonda sponsorluk desteğini sürdürecek

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, beraberindeki yöneticilerle birlikte PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu'yu ziyaret etti.

Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, 2. Başkan Celalettin Hakan Katırcı ve Başkan Vekillerinden Ali Kaya ile birlikte PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret etti.

Ziyarette, Konyaspor’un sponsorluk süreci, yeni sezon planlamaları ve şehir markalarının birlikteliği üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

“TORKU, Yeni Sezonda da Yanımızda”

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kulübümüzün her zaman yanında olan PANKOBİRLİK markası Konya Şeker’e teşekkür ediyoruz. Sayın Ramazan Erkoyuncu ile yeni sezona ilişkin oldukça verimli bir görüşme yaptık. TORKU markası, önümüzdeki sezon da Konyaspor’un sponsoru olmaya devam edecek. Bu iş birliğinin sürmesi bizleri fazlasıyla memnun etti.”

Atiker ayrıca, Konya’da son dönemde artan birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaparak, bu dayanışma ortamının tüm kente güç katacağını dile getirdi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *