Konya
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0354 %-0.01
53,7761 %0.11
6.142,50 % 0,25
Konya Postası Gazetesi Spor Süper Kupa'da Fenerbahçe ve Galatasaray'dan alkışlanacak karar!

Süper Kupa'da Fenerbahçe ve Galatasaray'dan alkışlanacak karar!

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hazırlıkları kapsamında Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında toplandı.

Süper Kupa'da Fenerbahçe ve Galatasaray'dan alkışlanacak karar!
Okunma Süresi: 2 dk

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hazırlıkları kapsamında Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında toplandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre toplantıya; TFF Stadyum Güvenlik Müdürü Cem Yücel ile Taraftar ve Güvenlik Sorumlusu Bülent Perut'un yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin temsilcileri, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü temsilcileri, Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürlüğü temsilcileri ve Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu üyelerinin tamamı katılım gösterdi.

Yaklaşık 2 saat süren Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda 24 madde alt başlıklarıyla birlikte karara bağlandı. Bu toplantının ardından Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımı ile birlikte Şanlıurfa yerel makamlarıyla bir koordinasyon ve faaliyet toplantısı gerçekleştirildi.

İkinci toplantıda, maçın oynanacağı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu ve çevresi ile ilgili yapılan düzenlemelerin son durumu, planlanan işlerin gözden geçirilmesi, eksikliklerin tamamlanması, komünikasyon, elektrik ve diğer alt yapı işlerinin planlanan sürede bitirilmesi konuları konuşuldu. Stadyuma gelecek olan taraftarların rahat ve keyifli bir ortamda maç izleyebilmeleri için gerekli tüm çalışmaların maç tarihinden yaklaşık bir hafta önce tamamlanması konusunda çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

BİLET GELİRLERİ, DEPREMZEDELER YARARINA BAĞIŞLANACAK

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa mücadelesinin bilet gelirleri geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinden etkilenen depremzedeler yararına bağışlanacak.

7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde TFF ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aldığı ortak kararla birlikte bilet gelirleri 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlar yararına bağışlanacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız