Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,9903 %0.18
53,7465 %0.02
6.191,20 % -0,44
Konya Postası Gazetesi Spor SAİNZ, FERRARİ'DEN AYRILACAĞI BELLİ OLMADAN WİLLİAMS'LA GÖRÜŞMÜŞ

SAİNZ, FERRARİ'DEN AYRILACAĞI BELLİ OLMADAN WİLLİAMS'LA GÖRÜŞMÜŞ

İddialara göre Sainz ve Williams arasındaki görüşmeler, Sainz'in Ferrari'den ayrılacağını açıklamasından daha önce başladı

SAİNZ, FERRARİ'DEN AYRILACAĞI BELLİ OLMADAN WİLLİAMS'LA GÖRÜŞMÜŞ
Okunma Süresi: 1 dk

Carlos Sainz, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayla Formula 1'deki geleceğine dair oluşan spekülasyonlara son verdi.

İspanyol pilot, 2025 ve sonrasını kapsayacak şekilde Williams ile çok yıllık bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Madrid'deki bir sponsor etkinliğinde konuşan Sainz, Ferrari'de devam etmek istediğini belirterek, "Sözleşme yenilemek istiyorum ve bunun bir yıldan daha uzun olmasını istiyorum." demişti.

Ancak bir ay sonra, Ferrari sadece Charles Leclerc'in sözleşmesinin yenilediğini açıkladı ve Sainz için herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Diğer taraftan Carlos Sainz tarafı, Williams takım patronu James Vowles ile neredeyse bir yıldır görüşmelerde bulunuyordu ve bu süreçte sürekli iletişimde kaldılar. 

F1.com yazarı Lawrence Barretto'nun iddiasına göre, Sainz'in ekibi Williams takım patronu James Vowles ile geçen yıl Noel'den önce Grove'daki fabrikada görüşmelere başladı.

"Sainz ailesi neredeyse bir yıldır Williams ile görüşmelerde bulunuyordu. Hatta geçen yıl Noel'den önce Grove'daki fabrikaya da gittiler." 

"Williams, Sainz'e istikrar ve gelecek vaat eden bir proje sunuyor. Vowles, son 18 aydır bu projenin temellerini atıyor ve perde arkasında işler doğru yönde ilerliyor."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız