Konya
Parçalı az bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Spor Sağ bekte sona doğru!

Sağ bekte sona doğru!

Konyaspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan sağ bek oyuncusu Nejc Skubic'in yerine yerli bir bek almak için girişimlerini sürdürüyor

Sağ bekte sona doğru!
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan sağ bek oyuncusu Nejc Skubic'in yerine yerli bir bek almak için girişimlerini sürdürüyor.

Orta sahaya Bruno Paz’ı alan  yeşil-beyazlı yönetim, ikincitransferi de sağ bek bölgesine yapmak için çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. Konyaspor’un listesinde iki isim var. Anadolu Kartalı, Gaziantep FK’den ayrılan 31 yaşındaki Oğuz Ceylan ve Altay ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki Cebrail Karayel ile görüşerek şartlarını öğrendi. İki oyuncu için yönetim bugün yapacağı toplantıda karar verecek. Belirlenecek isim üzerinde yoğunlaşılacak ve bu hamlenin de önümüzdeki günlerde resmiyete döküleceği kaydedildi. Konyaspor'un transfer gündemindeki sağ bek Oğuz Ceylan, yakın zamanda Gaziantep FK'den ayrıldı. Gaziantep dörtlü savunma oynadığından sağ bek, üçlü savunmaya döndüğünde ise orta sahanın sağına geçiyordu. Geçen sezon 23 maç 2 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun yaşı ise 31,5... Oğuz Ceylan, bu sezon Konyaspor'a karşı iki maçta da forma giymişti. Oğuz Ceylan, Gaziantep'in 3-2 endiği maçta 17 dakika, Konyaspor'un 4-1 kazandığı karşılaşmada ise 45 dakika süre almıştı. (Spor Servisi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız