Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7099 %0
51,8497 %0
7.015,75 % 0,00
Ara
Konya Postası Gazetesi Spor Orkun Kökçü'den takım arkadaşlarına övgü

Orkun Kökçü'den takım arkadaşlarına övgü

Beşiktaş forması giyen Orkun Kökçü, "Zaten 'Bir gol atsam devam gelir' demiştim. Allah'a şükür iyi gidiyor ama her hafta da beklemeyelim. Baskı olmasın. Gol atmam çok önemli değildi, 3 puan daha önemliydi. Önümüze bakacağız" dedi.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Beşiktaş, Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda karşılaştığı RAMS Başakşehir FK'yı 3-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından Beşiktaş forması giyen Orkun Kökçü, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçın son anına kadar mücadele ederek 3 puanı aldıklarını belirten Orkun Kökçü, Uzun süredir kaybetmiyoruz ama bunların çoğu da beraberlikti. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Zor bir maçtı, oynaması çok zordu ama pes etmedik. Sonuna kadar devam ettik ve 3 puanı aldık" ifadelerini kullandı.

 

'GOL ATMAM ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLDİ, 3 PUAN DAHA ÖNEMLİYDİ'

Alınan 3 puanın attığı golden daha önemli olduğunu söyleyen Orkun, "Zaten 'Bir gol atsam devam gelir' demiştim. Allah'a şükür iyi gidiyor ama her hafta da beklemeyelim. Baskı olmasın. Gol atmam çok önemli değildi, 3 puan daha önemliydi. Önümüze bakacağız. Kupada bir sonraki tur için elimizden geleni yapacağız. Maç maç ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Orkun Kökçü sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Normalde öne geçiyoruz veya berabere kalıyoruz ya da geriden gelip beraberliği yakalıyoruz. Bugün de böyle oldu. Pes etmedik. Son dakikada gelen gol de bizi biraz rahatlattı. Bu maçı unutup önümüze bakacağız. Önümüzde çok önemli maç var."

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ'

 

 

Takımdaki herkesin çok iyi performans verdiğini vurgulayan Orkun, "Ortam iyi, herkes birbirine alıştı. İlk başta biraz zorluk çekiyorsun. Takım arkadaşını yüzde 100 tanıyamıyorsun ama yeni transferler dahil herkes çok iyi performans gösteriyor. Daha çok çalışacağız ve önümüze bakacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *