Konya
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0610 %0.03
53,9858 %0.05
6.071,13 % -1,14
Konya Postası Gazetesi Spor Omerovic'ten açıklama: Varsın Aykut Kocaman'dan dolayı denilsin!

Omerovic'ten açıklama: Varsın Aykut Kocaman'dan dolayı denilsin!

Konyaspor'un Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Aykut Kocaman'a olan saygısından dolayı sıkça gündeme gelen "ilk koltukta oturmama" söylentilerine basın toplantısında cevap verdi.

Omerovic'ten açıklama: Varsın Aykut Kocaman'dan dolayı denilsin!
Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor'un Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Aykut Kocaman'a olan saygısından dolayı sıkça gündeme gelen "ilk koltukta oturmama" söylentilerine basın toplantısında cevap verdi.

Yeşil-beyazlı ekip, Ankaragücü'nü mağlup ettikten sonra düzenlenen basın toplantısında Omerovic, sosyal medyada dolaşan bu söylentilere açıklık getirdi.

Sosyal medya hesabı X’te Aykutsports isminde bir kullanıcı, ‘bana bilmediğim bir şey söyle’ akımına katılarak Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic’in maç esnasında asla ilk koltuğa oturmadığına dikkati çekmişti.

Twitte, “Yaklaşık 25 sene boyunca Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapan ve bugünlerde Konyaspor'u çalıştıran Fahrudin Omerovic artık baş antrenör olmasına rağmen sanki hâla Aykut Kocaman varmışcasına asla ilk koltuğa oturmaz” ifadelerine yer verilmişti.

Olayın sosyal medyada paylaşılmasıyla tweet milyonlarca görüntülenme , beğeni ve yorum aldı.

Konyaspor- Ankaragücü karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Omerovic ‘ilk koltukta oturmama’ nedenine de açıklık getirdi.

Omerovic, “Yedek kulübesinde ilk koltuğu boş bırakma nedenim biraz açıdan dolayı. Bazen ilk koltuğa oturuyorum bazen oturmuyorum. Ama varsın Aykut Kocaman'dan dolayı denilsin, uğurlu olur sorun yok” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız