Konya
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,3794 %0.14
53,9466 %-0.09
6.168,06 % 0,22
Konya Postası Gazetesi Spor Motosiklet İki Önemli Organizasyon

Motosiklet İki Önemli Organizasyon

Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) faaliyet takviminde yer alan önemli iki organizasyon, hafta sonu İstanbul ve Antalya'da düzenlenecek

Motosiklet İki Önemli Organizasyon
Okunma Süresi: 1 dk

TMF'den yapılan açıklamaya göre Türkiye Motokros Şampiyonası, 16-17 Eylül tarihlerinde İstanbul'un Çatalca ilçesindeki Yeditepe Motokros Parkuru'nda gerçekleştirilecek.

Çatalca Belediyesinin destekleriyle organize edilecek ve Türkiye'nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra yurt dışından da önemli yarışçıların katılacağı şampiyonada, MX, MX1, MX2, MX2 junior, MX senior, kadınlar, veteran, 50 cc, 65 cc ve 85 cc'de kupa mücadelesi verilecek.

16 Eylül Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak organizasyonda sporcular, 17 Eylül Pazar günü ise iki etap halinde start demirine sıralanacak.

Türkiye Drag Şampiyonası, Antalya'da yapılacak

TMF'nin 2023 yarış takviminde yer alan KIA Öztopraklar Türkiye Drag Şampiyonası'nın 2. ayak yarışı, 16-17 Eylül tarihlerinde Antalya'nın Odabaşı Mahallesi'ndeki Kepez Drag Pisti'nde düzenlenecek.

Motosikletlerin 402 metre süren yarışı, süper street, pro street, street2, street750, street600, standart1, standart2, pro200, pro300 ve kadınlar sınıfında yapılacak.

Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların katılacağı yarışlar, 16 Eylül Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. 17 Eylül Pazar günü ise sporseverler, birbirinden heyecanlı yarışları yerinde takip edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız