Konya
Parçalı az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,2874 %0.15
53,6017 %-0.16
6.277,08 % 0,31
Konya Postası Gazetesi Spor Milli heyecan Selçuklu’da dev ekranda yaşandı

Milli heyecan Selçuklu’da dev ekranda yaşandı

Selçuklu’da binlerce vatandaş, A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası’ndaki ilk maçını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’na kurulan dev ekrandan takip ederek milli heyecana ortak oldu.

Milli heyecan Selçuklu’da dev ekranda yaşandı
KAYNAK: Selçuklu Belediyesi
Okunma Süresi: 1 dk

24 yıl aradan sonra yeniden Dünya Kupası’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı’nın ilk maç heyecanı tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuklu’da da büyük bir coşkuyla yaşandı. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi bu coşkuya destek vermek için organizasyon düzenledi. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik sabah namazının kılınmasıyla başladı. Namazın ardından çorba ikramında bulunulurken binlerce vatandaş A Milli Takım’ın Avustralya ile olan karşılaşmasını spor salonuna kurulan dev ekrandan takip etti. Maçı büyük heyecanla takip eden futbolseverler ay-yıldızlıların Avustralya’ya 2-0 mağlup ayrılmasına rağmen karşılaşma boyunca desteğini sürdürdü.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “BÜTÜN DUALARIMIZ MİLLİ TAKIMIMIZLA BİRLİKTE” 

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nun tarihi bir gün yaşadığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Salonumuz ilk defa bu şekilde misafirlerini ağırlıyor. Bütün Türkiye ayakta, 24 yıl aradan sonra Türkiye Dünya Kupası'nda. Bütün dualarımız milli takımımızla birlikte. Tüm hemşehrilerime bugün burada bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Salonumuz muhteşem oldu” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız