Konya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
Konya Postası Gazetesi Spor Konyaspor'un yeni transferinden eski takımına duygusal veda

Konyaspor'un yeni transferinden eski takımına duygusal veda

Konyaspor'un kadrosuna kattığı Macar futbolcu Rajmund Toth, 11 yıl formasını giydiği ETO FC Györ'e veda etti. Genç oyuncu, eski kulübüne ve taraftarlara teşekkür ederek, "Bu kulüp sonsuza dek kalbimde olacak" dedi.

Konyaspor'un yeni transferinden eski takımına duygusal veda
KAYNAK: Spor Servisi
Okunma Süresi: 2 dk

Konyaspor'un 4 yıllık sözleşme imzaladığı Rajmund Toth, eski kulübü ETO FC Györ'e duygusal bir mesajla veda etti. 11 yıl boyunca, alt yapısından yetiştiği Macar kulübünün formasını terleten genç futbolcu, transferinin ardından taraftarlara teşekkür ederek kulüpte yaşadığı anıları unutmayacağını söyledi.

Toth, yayımladığı veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili ETO taraftarları!

Şu anda hissettiklerimi kelimelere dökmek çok zor. Bana gösterdiğiniz sevgi ve desteğe ne kadar teşekkür etsem az. Geçtiğimiz yıllardaki başarılar ve birlikte yaşadığımız sayısız güzel an için minnettarım. Her anıyı kalbimde saklayacağım ve hatırlayacağım.

Şimdi, uzun bir zamanın ardından veda etme zamanı geldi. Şu anda hissettiklerimi söylemek ya da yazmak çok zor, ancak herkese minnettarım. Her zaman takımın yanında olacağım, çünkü siz olmadan ETO başarılı olamaz.

Gelecekte size en iyisini diliyorum, umarım çok daha fazla kupayla vitrininizi doldurursunuz. Bu kulüp sonsuza dek kalbimde olacak. Haydi ETO!"

ETO FC GYÖR'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Öte yandan ETO FC Györ de Konyaspor'a transfer olan genç oyuncusuna teşekkür etti. Macar kulübü, Toth'un 11 yıllık ETO kariyerine vurgu yaparak transferden 1,8 milyon avro gelir elde edildiğini belirtti.

Kulübün paylaşımında, "Kulüpte 11 yıldan sonra, akademi günlerinden, şampiyonluğu kazanmada kilit bir rol oynamaya ve milli takımda ilk maçına çıkmaya kadar Tóth Rajmund, Türk takımı Konyaspor'a katılmak için kulüpten ayrılıyor. Teşekkürler Rajmi ve gelecekte bol şans. Umarım gelecekte ETO'da seni tekrar görürüz" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız